Stillsamt

En helg utan större äventyr. Det bästa av allt denna helg var att hämta cykeln :) Jag hade glömt hur kul det är att cykla på riktigt, med bromsar och allt. Känner lite panik i nedförsbackarna innan jag kommer på att det är lugnt ... det tar väl ett tag att vänja mig av med det annorlunda cykelbeteende jag har haft på sistone.

Idag har jag städat och tvättat. Som vanligt har jag inte gjort så mycket som jag egentligen borde men jag har fått undan en del i alla fall. Lastade cykeln med skrot och for till återvinningsstationen och det är alltid skönt att få bort sådant. Av bara farten slängde jag ihop en påse med kläder och tog med till en insamlingsgrej också.

Middagen såg jag verkligen fram emot idag. Fisk- och skaldjurssoppa. Sådan där färdig. Tyvärr var soppan en besvikelse, smakade fiskbullar ungefär (vilket inte är något dåligt men jag förväntade mig mer eftersom dom andra sopporna är så goda). Ska jag vara helt ärlig så var det tillbehören som jag såg fram emot allra mest ... rostade mackor och massvis med ljuvlig aioli :) Underbart!

Jag glömde nästan ...
Har tittat på bilar i helgen. Var till Molins och Berners. Jag sprang väl inte direkt på någon drömbil men det var ett stort steg för mig att bara titta. Får se hur lång tid det tar innan jag verkligen tar tag i det här med bilköp. Jag känner mig lite farligt kräsen trots att jag inte har ekonomi för det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

thaisoppan med lite räkor i, mums!

2010-04-27 @ 23:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback