Några bilder ...

Jag tog förstås inte så många bilder i helgen men det blev en del i alla fall. Här är några ...


                                              

En fotboll ... hm ...                          Nidarosdomen ...                           ... ljuva Norge ... 


Underbart.     


Hur ska jag nånsin ...

... kunna berätta om helgen som på många sätt varit den bästa och den värsta helgen i mitt liv?

Handbollscup i Trondheim. På handbollsplanen gick inget som det skulle men på alla andra sätt var allt perfekt.
Vackert, härligt, mysigt ... bra på alla sätt. Jag saknar redan Trondheim. Måste nog flytta dit.

Matcherna gick inte som planerat. Två av våra matcher hade vi inte kunnat vinna även om vi hade spelat bättre än någonsin förut. Lagen vi mötte var grymma och det var verkligen kul att se dem. Om än lite tråkigt att krossas totalt.
Två av matcherna kunde vi ha vunnit men i den ena blev vi krossade av det orutinerade domarparet och i den andra spelade vi helt enkelt inte bra. Och visst kändes det hårt, värdelöst och deprimerande att det gick så dåligt. Det var en av lagets absolut sämsta prestationer och därmed en av de värsta helgerna i mitt liv. Men ...

... vi har haft det så grymt asbra att det inte går att deppa över några förluster.

Jag kommer att leva länge på skönheten jag upplevde i Trondheim. Ska försöka få med mig någon till jazzfestivalen där i sommar. Anmäl ditt intresse snarast!

Jag kan bara säga som en av tjejerna i laget sa: Inget gick fel under cupen.

Stressigt och tankspritt

Det är mycket i mitt huvud nu och det är mycket som ska hinnas med de närmaste dagarna. Matchställ, Forex, nattgäster, skaffa mat, jobbet, det andra jobbet, räkningar, packning, träning, tvättstuga, klister ... för att nämna några saker som snurrar och som ska göras eller fixas. Det svåraste är nog inte att hinna med egentligen utan att inte glömma något viktigt.

De senaste timmarna har jag släppt allt, spelat innebandy och bara varit. Nu är det Oboy och mackor som gäller innan det är sängdags. Imorgon hinner jag säkert strukturera det som ska göras och kommas ihåg.

Natti

Jag idag

Jag brukar vara ganska anti när det gäller bilder på mig själv men
Så här ser mina nya fina örhängen ut :)





Nu är jag trötter ... 1årskalas tär på krafterna.  

Lindas utmaning!

Tre namn du går under:
Jenny
Jennychen
DaJen

Tre saker som skrämmer dig:
Onda människor
Spindlar
Konflikter

Tre saker du har på dig:
Jeans
Linne
Mina nya örhängen

Tre sanningar:
Jag tycker om någon lite mer än jag borde
Jag känner mig vilsen
Handboll är en fantastisk sport

Tre saker jag verkligen vill ha:
Ett perfekt jobb
Semester
Kärlek


Jag kan inte komma på någon att utmana ...

Kostlost

I måndags hade jag kanske världens kortaste kostlektion med tjejerna i laget ...

Mitt budskap: Ät!

Vi pratade lite kort om träning och kost. Mitt enda syfte med det lilla samtalet var att få tjejerna att förstå att dom måste äta tillräckligt om träningen ska ge resultat och för att kroppen inte ska fallera. Det där med vad som är bra att äta och när det är bra att äta kan vi ta en annan gång.

När det gäller mina egna kostvanor kan jag väl bara säga att jag äter massvis med nyttiga saker och minst lika mycket onyttiga saker. Det gäller att hitta en skön balans :)

Jag som inte ens gillar innebandy

Sjukt kul med oseriöst innebandylirande. Vi har lyckats få ihop folk varje vecka nu och det är askul. Me like a lot helt enkelt :) Fast jag egentligen inte gillar innebandy så värst.

Jag känner verkligen för att komma i form nu! Ska försöka komma igång och träna lite ... ja, försöka.


Aj

Huvudvärk. Hela dagen lång. Inget verkar hjälpa.

Nu hoppas jag på en rolig träning som kan få huvudvärken att försvinna. Men först ska jag äta, diska och fundera på att städa ...



Ärligt talat

Ibland utelämnar jag sanningen, ibland är jag falsk. Så är det och det erkänner jag gärna.

Förutom dom där iblandena så är jag uppriktig, ärlig, rak ... jag säger det jag känner precis när jag känner det. Det är inte alltid till min fördel eftersom genomtänkta yttringar ofta skulle vara mer till min fördel. Men jag kan inte göra annat än att endera vara tyst eller säga precis det som faller mig in för stunden. Jag vet förstås var jag står i många frågor och jag vet vad som är viktigt för mig. Så helt galet blir det inte alltid.

Du kanske undrar varför jag svamlar om min uppriktiga natur. Jo, det är för att jag blir totalt förbannad på människor som inte kan vara raka mot mig. Som inte kan säga vad de tycker och lita på att jag kan ta det. Jag må vara blyg, tystlåten, halvbutter och irriterande men jag är en vuxen människa som kan hantera uppriktighet och ärliga åsikter. Oavsett om det gör ont eller om det värmer så kan jag ta det. Bring it on!

Enough is enough. Än har det inte runnit över men sista droppen är inte långt borta ... snart blir jag tvungen att konfontera. Helt uppriktigt.

(Om jag nu är så uppriktig kanske du tycker jag att redan borde ha konfronterat dessa personer som irriterar mig så mycket och det kanske är så. Men du vet inte bakgrunden till min irritation ... )

Vinna eller försvinna?

Imorgon gäller det. Idag var tjejerna GULD! Imorgon ska det bli GULD! Det är vinna eller försvinna som gäller hela dagen lång och jag hoppas verkligen att den blir lång.

Det är så j**la skönt att vinna!! Det är grymt härligt när bitarna faller på plats, när slantarna ramlar ner och när bollarna går i mål. Vinna är inte allt men idag var det perfekt, underbart och välförtjänt.

Ska ladda järnet nu!

Jag pratar! (Ibland om hockey ... )

De senaste dagarna har det hänt. Jag pratar. Har lyckats diskutera, argumentera och till och med gestikulera. Otroligt nog så har det kommit vettiga saker ur min mun. Tystnaden är för tillfället död. Jag rockar!

Kan det vara boken jag köpte som har hjälpt mig? Kanske det. I sådana fall är det nog mest kicken av att ha boken som har hjälpt mig. Har tyvärr inte hunnit läsa så mycket än (men det lilla jag har läst har helt klart varit guld).

På tal om guld (inom parantes) ... hur ska det gå för Timrå ikväll?? Jag är ingen hängiven Timråsupporter. MEN håller absolut på Timrå och när jag tänker efter så finns mitt hjärta faktiskt i Timrå kommun (för trogna läsare hänvisar jag till min lyckobro. Den leder till mitt hjärta och platsen råkar faktiskt finnas i Timrå kommun)

Nu ska jag bänka (eller soffa?) mig framför tv:n och kolla hockey. Hoppas, hoppas :-)

p.s. Just ikväll tittar jag på matchen alldeles ensam men jag är totalglad över att jag på senare tid har kollat sport med goda vänner. Kanske det bästa sättet att umgås ... watching the game ... Jag ska lobba för mer sportumgänge i framtiden. d.s.


Vår vår?

Jag tror att det är vår nu. Än så länge bara min vår. Jag vill att det ska vara vår vår.
Har sett sol, grushögar, tussilago och lera. Så det måste vara vår. Därför vill jag vara askär.

Ska bli.

Förut deppade jag över några sura förluster.
Just nu ser jag fram emot årets hemmacuphelg.
Sedan ska jag vila, våra och bara vara.