3 dagar - bara nöjen

Torsdag, fredag och lördag. Tre roliga dagar i rad denna vecka. En rolighetsaktivitet är avklarad, två väntar  :-)

Igår var jag på hockey. Kul såklart och jag hoppas att jag tar mig iväg på fler matcher denna säsong. (Timrå vann)
Ikväll ska jag titta och lyssna på Weeping Willows i Stadshuset. Ser fram emot en skön kväll.
Imorgon blir det ståhej hos storasyster som har fyllt år. Äntligen lite fest!

Jag hoppas på att hinna träffa Linda S något under helgen. Och förhoppningsvis även Aina. Helgen ser helt klart ljus ut för min del! Fylld av trevligheter :-) Att jag borde städa och tvätta kan jag unna mig själv att förtränga en liten stund ... det kan knappast gynna någon att jag går och känner mig bedrövad över sådana tråkigheter.

Först av allt har jag en dag på jobbet att få ur världen. Min sista dag här (för denna gång i alla fall).

Jag önskar alla samma härliga förväntningar inför helgen som jag har!


Less liksom

Jag tycker att jag känner mig ganska less, uttråkad och irriterad på det mesta. På hur allt är liksom. Ändå har jag haft det ganska så trevligt på sistone. Och det har som sagt varit  fullt upp. Tycker inte jag borde känna mig less, uttråkad och irriterad. Brukar ju må bra av att ha full sysselsättning. Kanske är det fel sysselsättning? Störigt är det ialla fall att känna så här. Ännu störigare är det att jag själv måste ta tag i och ändra allt. Totalt less.

Dagen idag var trevlig (trots min gnagande irritation på livet i allmänhet). Det blev en hel del läktarhäng. Kikade på två (och en halv) handbollsmatcher. Sedan var det dags för träning och den gick riktigt bra. Tjejerna var nästan helt fokuserade :-)

Gårdagen var lugn och skön. Lite fikahäng, lite läktarhäng och lite soffhäng. Kvällen blev lite dramatisk, till och med så pass att det blev lite akuthäng. Jag, Jo och knattelito for dit en sväng. Det gick bra och snabbt och Farbror Doktorn var en sådan där riktig helylledoktor som man önskar att det fanns fler av.

Det var det om det. Jag tycker att jag är så trist nuförtiden som bara skriver om vad jag gör och så. Det är inte alls min grej egentligen. Jag trivs bättre med att sväva omkring och röra ihop alla mina tankar i något slags diffust flum. Mer sådant framöver! Jepp, så får det bli.

Har precis käkat lite underbar glass. Nu är det sängen nästa som gäller. Synd att den är så tom ...

Måndag till söndag

Det har varit en trevlig vecka ...

Måndag: Jobb, lägenhetsvisning och träning.
Tisdag: Jobb, kompishäng.
Onsdag: Jobb, träning, myshäng.
Torsdag: Jobb, badminton och kompishäng.
Fredag: Jobb, fotvård och soffhäng.
Lördag (idag alltså): Titta på handboll och eventuellt kompishäng.
Söndag: Titta på handboll och träning.

Så kan en helt vanlig vecka se ut för mig.

Förhoppningsvis kommer några aktiviteter få mer utrymme under kommande veckor. Badminton och myshäng skulle jag vilja ha lite mer av :-)  Får välan se hur det blir med det. Dessutom kommer jobbsökarhäng att få betydligt mer utrymme framöver.

Nu ska jag hänga vid telefon en stund och sedan hoppa in i duschen.

Kram

Detta har hänt

Helgen har jag tillbringat i Bollnäs med Linda och Madde. Tog det lugnt och så. Strosade på, åt oändligt mycket och umgicks bara. Skönt med en kompishelg i lugnan ro ( ... hm, brukar jag någonsin uppleva annat nuförtiden???). Kul att träffa Madde och Linda!

Annars ligger mycket av mitt fokus på den nystartade handbollssäsongen. Skippade träningen ikväll eftersom jag känner mig hängig men trots det är jag helt klart rätt fast i handbollsträsket just nu. Och det är kul!

Egentligen kanske jag borde erkänna att jag är i ett kaosartat tillstånd. Jag vet ingenting. Ingenting om någonting. Jobb? Kärlek? Och jag är så slö. Why så slö brukar jag fråga mig själv. Får inga vettiga svar ...

Tycker, tycker inte, tycker nåt
En tanke jag tänker, en tanke jag sått
Vet inte vad, vet inte om
Knasigt och så, det är bara som ...

... som vadå?

Status: Minusläge

Sliten efter en rolig men påfrestande helg i Örebro. Cuplivet är något alldeles speciellt. Spännande, lärorikt, kul och utvecklande för laget men tyvärr känner man sig knäckt och nollställd efteråt.

Nya tag en annan dag. Idag blir det sängen direkt efter jobbet.

Prioriteringar

Det jag vill prioritera denna vecka är mer mys. Det går inte. Stört omöjligt skulle jag nästan vilja påstå. Packat med andra saker som är så långt ifrån mys det går att komma. Roliga saker, halvtrista saker, jobbiga saker, intressanta saker ... men inte mysiga saker. Det kanske inte ens går att tänka i prioriteringsbanor när jag egentligen inte har någon faktisk möjlighet att prioritera. Jag måste gå på träning, måste gå på utbildning i etik och moral och måste åka på cup. Inte måste på ett måstigt sätt, jag har ju själv valt det, men just denna vecka skulle jag verkligen vilja ägna massor av tid åt mysigt mysande.

Well, en annan vecka kanske. Den som väntar på något gott ...

Hösten är redan full

Fullbokat känns det. Det blir en hektisk höst tror jag. Fastän jag inte ens vet vad jag ska göra. Blir fint det med fullt upp trots allt.

Eftersom jag är en så upptagen person måste jag sluta nu. Auf wiederhören!

Mer inom kort. Livet är så kort att man bara måste skriva om det.

Sweet, sweet ...