Snart så är jag där

Det känns lite som evigheter till jag ska få flytta in i (snart) min lägenhet. Men när jag tänker på allt jag har att göra innan dess så inser jag ganska direkt att det verkligen är snart som jag flyttar. Ullis ringde och påminde mig om elabonnemang.  Jag måste göra adressändring, skaffa hemförsäkring, telefoni och bredband. Framförallt så måste jag börja packa och rensa. Har sjukt mycket skrot som ligger och skräpar.

Jag känner att jag snart är där ... där jag vill vara liksom. Inte där jag vill vara på lång sikt men där jag vill vara nu.

Inte som jag hade tänkt mig

Jag satt helt förslöad i soffan, galet mätt efter pizzan, och kikade på en film. Bara ögonblicket senare befann jag mig på Julgalan på Nordic. Som det kan gå. Hängde med bror och hans jobb. Helt otippat måste jag säga. Men kul! Mycket folk (lite för mycket) och många bra artister. Jerry Williams rockade järnet som vanligt och jag fick se en skymt av mina drömmars man (Markoolio). 

Idag är livet lite hårt. Tidig morgon och två matcher i Härnösand ... ojojoj. Det blir nog till att stupa i säng inom kort.

Jag älskar mig lugg när den är bra :-) Den börjar bli fasligt lång men än så har jag kvar lite sikt framåt.

Fridens fredag

Så har även denna arbetsvecka försvunnit och helgen är här (för att stanna?). Det blir härligt med sovmorgon imorgon. Kan knappt tänka mig något bättre faktiskt. möjligen att det kunde ha varit en ännu bättre sovmorgon om jag hade haft någon att dela den med ... men i brist på det så nöjer jag mig gott med att få sova ut ordentligt. 

Dagen har gått i lugnets tecken, vilket passar mig utmärkt. Frid och fröjd ... lugn och ro. Det är skönt.

Det blir mycket handboll resten av helgen. Jag kan inte göra annat än att hoppas på seger för alla Sundsvallslag som spelar denna helg. Tror nog att en och annan seger kommer att rulla in.

Det är dags att kika på utröstningen i Idol. Efter det ska jag pallra mig i säng.

Godnatt 


Längtar ihjäl mig

Jag vill flytta nu på stört. Gå där i min egen lägenhet och mysa. Alldeles ensam, i lugn och ro. Göra som jag vill. När jag vill. Hur jag vill. Ingen som lägger sig, ingen som frågar, ingen som har något med någonting att göra. Ingen annan än jag. Jag längtar ihjäl mig. Efter gårdagen längtar jag i och för sig också efter att träffa M lite mer. Får se hur det blir med det ...

Ska försöka börja packa ihop mina saker, rensa bort en hel del och sortera så gott det går. Får se vad jag klarar av att slänga.

Nu ska jag iallafall sätta mig framför tv:n och slappa. Hade tänkt köra lite yoga men det får bli en annan dag.


Vilken vacker vintervärld

Oj vad fint det var i Boden. Alldeles vitt överallt, solsken och gnistrande vita träd. Helt underbart. Jag fick lust att stanna kvar i campingstugan en vecka eller två och njuta av den vackra vintervärlden. Och lugnet ... det underbara lugnet där uppe. Jag kände mig avslappnad och harmonisk i Boden. Inga bekymmer liksom. Jag tror att jag flyttar dit.

Allt var inte vackert ... inte vårt spel i första matchen till exempel. Men vad gör det om hundra år?

Jag vill åka norrut igen. Snart. Norrland äger!

Trött nu.


Boden nästa! Men först ...

... packa, duscha, fara till Ullis och fylla i papper och se Idol, ringa runt runt, yra på och sova.
 
Det var evigheter sen jag ...

... träffade M.
... kände mig ledig.
... vaknade utvilad.
... var så här nervös inför våra matcher.
 
Det börjar bli ont om tid. Ska springa och packa och sedan dyka in i duschen. Jag kommer att vara snabbare än min egen skugga (saknar verkligen Lucky Luke).

Ha en sweet helg alla!
Det tänker jag!

Motivera mera

Jag ska ta mig i kragen och ta reda på planerna för våren på jobbet. Vill veta nu om jag ska jobba eller inte. Ska jag jobba så ska jag motivera mig till att göra det bästa möjliga av jobbet. Se till att blanda mig i allt som har med kommunikation och information att göra. Gärna lite organisationsutveckling, planering och omvärldsbevakning också. Ska jag inte jobba där efter årsskiftet så ska jag försöka motivera mig till att söka jobb på en helt annan nivå än vad jag gör nu. Mina planer för den närmsta tiden är alltså, oavsett vad som händer, att motivera mig själv mer.

Jag ska lyckas, vad som än händer. Om inte för framgångens skull, så åtminstone för att klara ekonomin. Känns nästan lite tungt att jag ska börja försörja mig själv ... men helt klart på tiden.

Mer snö!

Full fart

Det händer grejer mest hela tiden nu. I söndags spelade vi två seriematcher och vann båda stort! Hur härligt som helst :-)

Jag har skaffat lägenhet och soffa. Soffan är helt färdigskaffad, lägenheten är inte riktigt färdigskaffad.

På lördag far jag till Boden. Det blir en spännande helg som kan sluta hur som helst. Jag hoppas givetvis på tre klara vinster. Jag försöker ladda med positiva tankar och fin taktik.

Jag ska skicka iväg lite jobbansökningar nu så hinner inte skriva mer om vad som händer. Måste skaffa mig ett jobb genast. Bra ska det vara och fort ska det gå. Tänk om det ändå kunde hända så. Oj vad lycklig jag skulle bli då!

Ciao

Tjohooooooooooooooooo

Det känns bara bra
Det mesta just idá
Vet inte vad som har hänt
Men livet har nog vänt

Nytt liv på ingående. Kreativt tänkande. Positivt tänkande :-D

Framtidsplaner: Att vara så bra som jag kan på allt och gå framåt.

Jag längtar tills mina ceriserosa plyschbyxor kommer. Tänk vad mysigt.

The end for now. Kort och koncist.

Gott mod, god mat

Det är något idag, något som gör mig glad. Jag känner mig vid gott mod helt enkelt :-)
Vet inte vad, vet inte hur ...  men det känns bra.

Jag fick god lunch och god middag  också ...

Jag tror på att allt ordnar sig till slut. Egentligen så tror jag inte bara det, jag vet. Klart att det gör. För vad som än händer i livet så handlar det bara om att se till att det ordnar sig till det bästa.

 Nu måste jag se slutet på Grey's Anatomy.

Tjing! (Och puss till dig som jag aldrig ser. )


Små, långsamma steg

Det är inte helt ovilligt jag skyndar långsamt. Visst blir jag knäpp och trött på mig själv för att jag är så trög men helt ofrivilligt är det inte. Inte alls. Jag tror på att bearbeta i lugn och ro, låta saker växa fram och hinna känna lugnet mellan stormarna. Jag tror att det är bra att fundera lite. Antagligen tar jag det här med att skynda långsamt ett steg för långt i mitt liv. Det är som att jag drar mig fram på ett sandpapper på isen. Så sakta går mitt liv nu och det har det gjort lite för länge. Jag lever med en slags hatkärlek till min långsamhet. Rastlös och sanslöst harmonisk på en och samma gång. Kluven som vanligt. Tvilling som vanligt.

Från mina eviga funderingar över framtiden till nuet ...

Helgen blir trevlig. Eftersom jag är som jag är så orkade jag inte chansa på att få en biljett till Fanfare Ciocãrlia . Alltså for jag inte till Stockholm denna helg heller och det känns tråkigt på många sätt men samtidigt skönt. Istället ser jag fram emot fest imorgon med  vänner som jag träffar för sällan. Förhoppningsvis får jag avsluta helgen med en riktigt bra träning och sedan riktigt mysigt bakismys.

Tarvliga tider
Sinnena svider
Men handen på hjärtat och huvudet på skaft
Livet är ljuvligt och jag samlar kraft

Små, långsamma steg ...

Inte helt borta - inte ens halvt

Väldigt ofta (och jag menar verkligen väldigt ofta) känner jag att jag blir behandlad som en liten, ovetande varelse. Jag är ganska liten, det kan jag hålla med om. Men är jag verkligen så ovetande? Det kan vara så att det bara är jag som upplever många situationer som att personer i min omgivning tror att jag varken vet något eller har gjort något i mitt liv. Betyder det i sådana fall att det egentligen är jag som tror att jag är ovetande? Jag vet inte.

Nej, jag vet inte allt, kan långt ifrån mycket, älskar att lära mig nya saker ...
Det betyder inte att jag inte vet någonting alls. Ids inte utveckla mitt resonemang. Ni som förstår hur jag menar förstår, ni andra kanske är totalt ovetandes om det mesta.

Jag är inte helt borta. Inte ens halvt.

Hej och hå