Semester nu

Så sitter jag här med semestern framför mig. Jaha. Jag vet inte vad för viktig grej jag glömde att fixa på jobbet med säkert var det något.

Efter en hel dag av ösregn blev jag vansinnigt lycklig när solskenet visade sig här hemma i Sundsvall. Det måste ha varit ett tecken på att semestern kommer bli hur härlig som helst :)

Just ikväll snurrar det bara. Tyska, engelska och även lite svenska. Det känns som att jag intensivhamrat på tangentbordet på sistone ... och det verkar som att det lossnar med skrivandet på både tyska och engelska. Men jag märker tydliga tendenser till kortfattat och tvärhugget språk till Tyskland medan de engelska mailen blir som romaner. En klar nivåskillnad på uttrycksförmågan helt enkelt. Huvudsaken det fortsätter gå framåt. Till hösten åker jag till Tyskland på kurs och då ramlar nog många slantar ner. Men nog om jobb. Semester nu.

Semester. Jag har inte alls funderat över vad jag ska göra av denna semester. Jag tror att jag bara ska ta dagarna som de kommer. Mycket mer behöver jag inte för tillfället, förutom möjligen en sak då som jag ändå inte kan få. På riktigt. Det går ju att få det mesta egentligen men inte allt helt enkelt. Eller alla.

Nu väntar säng, sömn och sovmorgon :)

Trasigt, trevligt

Jag var som en trasdocka idag. Lite trasig och knasig. Som om det inte var nog med hål i strumpor och skor så drog jag sönder byxorna imorse. Den där hylsan, eller så heter det inte alls, det kallas nog hälla tror jag. En sådan man trär skärpet igenom. Hursomhelst så kände jag mig trasigt klädd. Det börjar bli djupdykningar i garderoben för tvättstugan är alltid bokad när jag har tid till övers (vilket är ungefär aldrig). Tvättkorgen är megafull.

Förutom det trasiga så har dagen varit trevlig. Jag fick undan en hel del på jobbet och börjar känna mig mer redo för semestern som börjar på måndag. Jag premiärcyklade på Härnösandscykeln och det gick fint :) Har även svängt förbi Johanna och hann hjälpa henne med altanbygget en pytteliten stund. Hoppade lite studsmatta också :D Det är ju roligast i världen!

Jag har nog inte skrivit något om helgens möhippa i Stockholm? En riktigt härlig helg var det ialla fall! Vi stuntade (mest min kusin, den blivande bruden), åt gott, bastade och badade, lekte, skärgårdsöade och hade det allmänt bra. Det var precis som semester :) (Alla som någon gång har sett filmen Mannen som inte kom nånstans tycker nog att det uttrycket är lika kul som jag tycker.) 


Sommarbetraktelser ...
Det doftar ljuvlig syren!
Daim Summer Dream är underbart god.
Det finns glass i frysen :)


 


Det är himlagott

Vilken vecka! Eller vilka veckor. Jag har knappt hunnit landa hemma i soffan ens för en sekund på sistone. Förra veckan fyllde jag bland annat med sommarfest på jobbet och kalas för mig och pappa. Denna vecka började med middag och bio med bokklubbsflicksen. Vi såg SATC och hade det bra. I tisdags var det dags för middag med mina homegirls. Vi åt på Oscar och som alltid hade vi det så himla bra :) En sådan kväll ger så mycket att det inte gör något att det blir tröttvarning på morgondagsjobbet. Appropå himla så spenderade jag och Ullis gårdagskvällen på HIMLABADET! Wow :) Riktigt fint, mysigt och KUL! Vi testade alla tre vattenrutschkanor men hann tyvärr inte bada så länge som vi ville. Helt klart roligt i alla fall. Bada är det bästa!

Idag firar jag min första helt lediga kväll på länge. Jag har köpt mig en rockring och druckit ett glas bubbel. Inte alls tokigt efter allt rännande. Jag tillhör ju den skara människor som måste ha tom, ensam ingentingtid. Ikväll har jag fått det.

Nu återstår bara att pyssla på lite innan jag släcker för dagen. Imorgon blir det skolavslutning :) Ååå jag älskar sommarsångerna!