I telefon

Det är så spännande att prata i telefon med människor man inte har träffat. Det är ju oundvikligt att bilda sig en uppfattning om personen i andra änden. Eller hur? Ibland blir man störtförvånad om man ses, ibland är personen precis som man tänkt sig. Det finns några supertrevliga människor som jag pratar i telefon med ganska ofta. På jobbet alltså. Och jag blir så nyfiken :) Det är en konstig tanke att det faktiskt kan vara personer som jag ser på stan, på krogen eller i affären ... utan att ha en susning om det. Fascinerande!



En tår för Timrå.

Vad är det som känns?

Hela dagen har jag stretat emot en ofullständig tanke eller orolig känsla. Du vet så där som det kan kännas ibland utan att anledningen är greppbar. Alltså det är som att jag endera har glömt något viktigt eller inte tagit itu med något jobbigt. Ungefär. Förstår du hur jag menar? Det gör mig vansinnig! Det är som att någon skulle ha klippt av en tankebana och nu kan jag inte sätta fingret på den för att knyta ihop banan igen. Allra troligast är att det inte finns något bortglömt eller oavslutat i systemet ... jag bara tror det på något vis. Olustigt är det i alla fall.

Förutom det så kan jag meddela en dålig sak och en bra sak. Jag känner mig inte kry så jag valde att stanna hemma från dragspelskursen ikväll. Såååå synd eftersom jag skulle behöva hjälp för att förstå några grejer. Den bra saken är att jag nu har köpt biljett till Moneybrother imorgon. En hel del dunderkurerande ikväll ska se till att jag mår prima imorgon tänkte jag. Hoppas!

Nu ska jag diska. Det absolut värsta jag vet.


Ställ in skorna på planen om du vill
Men säg inte sedan att du inte räcker till
Typ.

Jag känner fredag

Det spelar ingen roll hur många gånger jag tittar i almanackan idag. För mig är det fredag rakt igenom. Jag känner mig fredag, det är som fredag och det borde vara fredag. Visst? Men det är tydligen torsdag.

Det verkar bli Moneybrother imorgon! Jag ska bara se om jag hinner skaffa en biljett och om jag hinner köra en tvätt eller två direkt efter jobbet. Det är ju det där f*nskapet med en fullbokad tvättstuga som ställer till mitt liv.

Måste hinna med en seriös shoppingrunda också. Förr eller senare ... Nu ska jag jobba järnet!


Hoppla, hopp och snurra runt
Våga tänka och prata strunt

Onsdagen klar

Då har jag gjort det jag ska idag då. Jag hade cupmöte och handbollsträning på agendan. Mötet gick oväntat smärtfritt och träningen blev inställd för vi var så himla få. Jag fick mig en frisk promenad i alla fall! (Oj, så käckt.)

Jag ska faktiskt tillbaka till företaget där jag var på intervju :) Ska vara där en dag och känna på läget lite (OCH så ska ju dom förstås se om dom vill ha mig eller inte). Jag återkommer om det på måndagkväll när jag har varit där. Det blir kul oavsett om jag får jobbet eller inte, kan ju alltid lära mig något spännande :D

Nu är det snart dags för Grey's. Ska sitta och ha lite ångest över dragspelandet tills det börjar. Jag har övat alldeles för lite. Skit också!

Jadajada, natti natt
Ut och leta livets skatt

Sömnig i solskenet

Idag är jag väldigt trött och frusen. Jag ska inte bli sjuk men skulle vilja åka hem och bädda ner mig. Brrrr. Tycker att den efterlängtade solen borde ge mig energi men det verkar inte som det. Jag kanske bara är lite knäckt efter Timrås totalt onödiga förlust igår. Eller så var intervjun så energikrävande att jag behöver gå på sparlåga en stund.

Jag ser fram emot helgen! Det blir Ladies Night med U&M på lördag :) Ska kolla om det finns biljetter kvar till Moneybrother på fredag ... det skulle vara härligt att gå dit och softlyssna.

Men nu du ska jag jobba. Husse (aka chefen aka pappa) och Lipton har åkt på älgjakt så jag får ro skutan ett par dagar ... eller åtminstone se till att vi håller oss flytande :)

Redo för match

Det var den intervjun det. Troligen den trevligaste jag varit på någonsin men jag känner mig osäker på hur jag presterade. Det återstår att se helt enkelt. Jag kan inte annat än hoppas på att det gick lite bra i alla fall. Jag vill!

Och ikväll är det derby ...

Jag är redo för matchen redan nu men ska dragspela i väntan på att den börjar. Jag säger: Heja Timrå!


Lite snurrig men ganska glad
Försöker tänka och äter choklad

Tomma tankar

Mina mentala förberedelser för imorgon går inge vidare. Jag hamnar i tomma tankar bara. Skulle tro att inspirationen kommer ikväll när jag är hemma och har avklarat alla fysiska förberedelser (bort med det svarta nagellacket, döskalleringen och tatueringen (gnuggis:)).

Dagsformen är sisådär. Kan det vara helgens kalas som har satt sina spår? Är jag för gammal för fest helt enkelt?
Jag känner mig hursomhelst positiv inför morgondagen. Lite ompyssling och pepp ikväll så kommer jag att vara på topp imorgon! Helt säkert :)


Btw ... vad snyggt det svarta nagellacket matchar tangentbordet :D Ser riktigt fint ut när jag kikar ner på skrivbordet och ser mina högblanka naglar dansa fram över tangenterna. Passar lika fint ihop som min brödrost och mina högtalare gör (högblankt svarta även dom). Nice!


Nervös och taggad

Imorgon är det dags för en arbetsintervju igen. Jag känner mig mer nervös än jag gjort inför någon annan intervju men det tar jag som ett gott tecken eftersom det borde betyda att jag faktiskt vill ha detta jobb. Förhoppningsvis är jag inte så nervös att jag flummar iväg imorgon. Känner mig väldigt taggad att kliva fram och göra en asbra intervju. Mental förberedelse pågår.

Jag är väl så att jag vinner i längden vilket är en stor nackdel när det gäller jobbsökande. För att få ett jobb måste man ju vinna direkt.

Vi får se hur det går.

Fest

Hela gänget! Mat, hockey och bowling på O'learys. Fest hos JoW & P. En riktig helkväll med andra ord. Jag tog galet mycket kort men kan lätt konstatera att jag inte ska söka jobb som fotograf :) Här får du en känsla av kvällen i alla fall.

Alla var skitsnygga! Här är
Gieken och JoW.




Jag och Gieken.



Tack alla för en kul kväll! Puss och kram.


Ikväll 2

Tjohooooooweeeeeeyaaaahaaa! Jag fick spela trummor en sväng :) Inte nog med det ... på väg till replokalen (aka storebrors vardagsrum) fick jag mina första snöflingor! Det var kanske nästan snöblandat regn men ta mig tusan, det var snöflingor som föll :D

Mer kan jag inte önska ikväll men jag har en alldeles särskild önskan till imorgon ...

Ikväll

Chips, svart nagellack, Idol, trefemma, lördagsladdning och choklad.

Jag sitter här och är sugen på trummor. Det är det enda jag saknar ikväll.

Avlyxning

Först sa jag upp Canal+. Sedan tog jag bort min helgkompis DN. Vad blir nästa steg i min avlyxifiering? No more hemtelefon?

Det kan vara mitt undermedvetna som förbereder för flykt eller flytt. Jag drar ner på saker att ta tag i liksom. Eller så är det helt enkelt så att jag försöker dra ner på utgifter trots att jag inte är i världens behov av det. Jag menar, det finns ju annat att kapa än tillgången till hockey och sköna nyheter i pappersformat. Så varför avlyxar jag då? You tell me!

Why this? Jo, jag saknar mina avslutade relationer litegrann. Inte minst
hockeygubbarna och Jobb & Karriär. Jag kanske tar tillbaka dom igen ...



Torsdag bara

Jag fick avsluta arbetsdagen med ett halvotrevligt telefonsamtal (dryg Stockholmare förstås ... :P). Det löste sig i alla fall så jag kunde gå hem med ett lugnt hjärta. Typ.

Nu kvitterade Luleå :(

Mer har jag inte till övers. Ska ut och leta en fyrklöver eller spana efter stjärnfall eller vad jag nu kan hitta på för att få lite tur och för att få önska mig en grej (ja, alltså önska får man ju alltid men känns ju mer seriöst om det dyker upp ett stjärnfall).


Men först: Heja Timrå!


MSN-fri

Sedan ett par veckor är jag utan MSN. Vad skönt! Jag har inte gjort uppdateringen jag måste göra för att kunna använda det. Fråga mig inte varför jag låtit bli men nu efter denna tids MSN-uppehåll så kan jag konstatera att det är trevligt att vara utan :) Jag iddes ju sällan prata ordentligt med någon i alla fall. Så om du tror att jag har gått under jorden så tror du fel, jag är bara lite MSN-osocial. Verkligheten är så mycket bättre!


Låt denna dag bli den bästa
Längta till lördag då vi ska festa
Hoppa och jubla för det mesta

Först Junsele, sedan Uppsala

I två dagar har jag krigat med Junsele och Uppsala. Inte riktigt på riktigt men jag har varit lätt störd över svårigheterna att hitta bra transportlösningar. Jag kan väl kanske förstå att Junsele är en avkrok dit frysbilar inte kör så ofta men jag trodde aldrig att det skulle vara besvärligt att hitta en lämplig frysterminal i Uppsala. Allt löste sig förstås, för det gör det alltid, och jag lärde mig några nya saker. Så helt dumt var det inte. Det var bara lite bökigt.

Annars har ingenting särskilt hänt. Ska på handbollsträning ikväll och det ska bli riktigt kul :) Får se om jag kan röra mig på fredag. Efter förra årets första träningar fick jag skinnflådda fingertoppar av klistret ... hoppas jag slipper det nu.



Ladda för lördag!


Trötta armar och ett trött ben

Det kan nästan bli träningsvärk imorgon (och nästa dag förstås). Jag är helt slut i armarna och i det ena benet. FÖR JAG HAR TRUMMAT!!!!!!!!!!!!!!!!! Rock Band såklart. Metallica :) Vissa låtar är vansinnigt jobbiga på trummorna. Det är sjukt kul men jag blev alldeles trött i huvudet också ... det är fokusering på hög nivå.

Om jag skulle börja ett nytt liv här och nu så skulle jag bli trummis :D For sure! Jag kanske inte är så talangfull men det är väl sak samma. Jag skulle kunna spela trummor onsdagar till söndagar och hänga på mig dragspelet övriga dagar. Det vore nåt det.

Appropå dragspel så måste jag sätta mig och försöka förstå noterna till veckans läxa. Så får det bli.

Dagens dejt

Det vore väl en fin grej att ha en dagens dejt att skriva om ... men det har jag inte.

Det har varit en intressant dag idag. Ganska mycket problemlösning på jobbet och dessutom en väldigt trevlig arbetsintervju. Jag var inte på topp, det kan jag inte påstå, men jag tror att jag gjorde ett någorlunda bra intryck i alla fall. Ska till företaget på tisdag och presentera mig närmare :)

Annars då? Jo, jag har faktiskt kvar sväva-på-moln-känslan som infann sig i söndags. Nära till plötsliga leenden och dagdrömmande och så. Det är härligt! Jag vet varför men kan inte riktigt förstå varför ... typ.

Nu ska jag packa ihop denna arbetsdag. Hoppas på att få köra en tvätt hos storebror ikväll eftersom jag som vanligt har glömt att boka tvättstugan. Det ekar i garderoben men jag har ingen tvättid förrän nästa (!) fredag. Jag kanske får ge mig ut på en gigantisk shoppingrunda :)



Det ljusnar

Morgonljuset är så fint! Jag vaknade i ett mörker men nu är det snart helt ljust ute :) Får passa på att uppskatta alla ljusa timmar som finns den här tiden på året.

Ny dag, mer glädje. Det var en totalt välbehövlig tekväll igår. Så himla kul att ha vännerna på besök! Jag hoppas att jag inte pratade sönder dem :) Helt klart en energikälla i alla fall.

Om ett par timmar ska jag göra en arbetsintervju över telefon ... nervöst men jag är superglad över att ha kommit ett steg närmare ett jobb jag vill ha. Ska kicka igång mig själv nu så att jag är på topp.

Lita på dagens ljus
Våga ta till en gnutta bus
Fyll upp din kaffekopp
Tappa aldrig livets hopp

Nja ... rimmandet är inte på topp så här under morgontimmarna men det kanske inte är så viktigt ... ?

Utmaning

Linda utmanar mig.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jakt
3. Flicknamn: Julia
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Jägmästare
6. Färg: Julröd
7. Klädesplagg: Jumper
8. Mat: Jägarbiff
9. Sak i badrummet: Jordgubbspeeling
10. Plats/stad: Jersey
11. En orsak att vara sen: Jättetrött
12. Något man skriker: Jävlar!
13. Film: Just Married
14. Något man dricker: Julmust
15. Band: Just D
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Januarivägen
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag såg mamma kyssa tomten

Jag utmanar; Johanna, Therese, Linda, Angel & Madde.


Tisdagste på en måndag

Tillbaka på jobbet efter en otippad helg. Det gör ingenting att det är en grå måndag för jag har en trevlig kväll att se fram emot. Det som skulle bli tisdagste blir istället måndagste. Aina och JoW kommer och hälsar på :) Jag var egentligen lite sugen på Jazzklubben ikväll men det får bli en annan måndag.

Jag svävar lite lätt på moln faktiskt. Det borde jag inte göra men jag kan inte låta bli. Det finns ingen direkt logisk förklaring men nu går jag runt med en härlig känsla och det är ju bara att följa den känslan så länge den varar :)

Ha en mysig måndag alla!

Sköna ord

Jag har precis hittat ett perfekt uttryck! DNs läsare fick chatta med Fredrik Warberg, grundare av föreningen Tidsverkstaden, och i ett av hans svar fanns de där sköna orden: rimlifiera ambitionsnivån. Viktiga ord som jag ska lägga på minnet och plocka fram när jag sitter med prestations- och tidsångest. Kanske svårt men smart.

Jag blev så uppspelt nu att jag måste få slänga in ett annat favorituttryck som jag skrivit om tidigare: Sluta lek kontor och var en människa. Så klockrent bra! Det hittade jag här.

Det var det. Ha en härlig kväll!


Ruggväder

Råkar längta efter soffan. Jag vill krypa ner under en filt och bli serverad en kopp varm choklad. Mm, det vill jag.

Jag trodde för en sekund imorse att det var snöväder ute men ack så fel jag hade. Regn och rusk bara. Det gör väl inte så mycket men jag ser fram emot den första snön.

Jag vill åka och hämta mina böcker som kommit till ICA Kvantum i Nacksta. Jag längtar! Får se om jag orkar cykla bort efter mötet jag ska på efter jobbet. Knappast troligt men jag vill ju ha böckerna. Nu!


Ska vi leka?

Jag vill hoppa hage
Mitt på blanka dan
Med min kompis Tage
Gracil som en svan

Ska vi kasta gris?
Här och överallt
Hoppas på ett pris
Glömma det är kallt

Jag kan hoppa kråka
Mot en stenig vägg
Ingen får då bråka
Svettig som ett drägg

Vi kan leka jagis
Härja på och rusa
Nästan som på dagis
Stoja runt och busa

Ska vi leka?


Ända sedan alltid har jag önskat att vi skulle leka mer även som vuxna. Rolig rörelse helt enkelt. Jag vill leka mig i form men vet inte riktigt hur jag ska få med mig världen på tåget. När jag inte kunde sova häromnatten hade jag nästintill en hel verksamhetsidé kring detta färdig i huvudet men jag skrev inte ner mina planer och nu verkar tankarna ha fastnat i det förhatliga förnuftet.

Ont i halsen

Lite hängig idag. Skulle på säsongens första handbollsträning men sitter hemma med ont i halsen. Typiskt tråkigt. Har nyss ätit svampsoppa och nygräddat bröd ... tänkte att det kanske hjälper. Imorgon är jag frisk.

Middag i skogen

Mackor med smörstekta kantareller blev det :) Och blåbär till efterrätt! Riktigt höstfrosseri med andra ord. Det var nästan som i skogen.


Tisdagens sena timmar

Hemkommen från jobbet är jag. Bara kvällen kvar då ...

Jag ska börja med en timmes dragspelande eftersom det bara är idag jag hinner öva. Det blir ett jäkla tragglande av Leende guldbruna ögon :) Veckans läxa. Den går i fyrtakt vilket jag inte tränat så mycket på men jag tror att jag ska kunna sätta den hyffsat. Jag ska även köra igenom Arholmavalsen några svängar och försöka få till ett lite snabbare tempo än jag klarar nu.

Det blir nog middag efter det. Men vad? Jag kanske ska ta mig i kragen och laga något ordentligt. Får se. Ikväll är min enda hellediga kväll denna vecka så jag kanske ska försöka göra en mysmiddag. Makaroner och korv?

Sedan tror jag att det är dags för Uggly Betty, en lång dusch och lite bokläsning. Jag hoppas på att få sova inatt.

Tjing, tjingeling
Please do your thing
Eller låtsas som ingenting

Tisdagstroll

Matchen gick inge vidare igår. Jag har alltid haft svårt att acceptera förluster ... men nu känns det i alla fall mer tillåtet än när jag var ungdomstränare. Nu kan jag sura och tjura utan att behöva tänka på att bete mig vuxet :) Det var en stor besvikelse att se Giffarna förlora igår och kallt var det också. Men jag hade trevligt sällskap och det räddade kvällen :) Dessutom laddade vi ju fint för matchen med sushi på Sjögatan och fika på Barista.

Inatt kunde jag inte sova. Slumrade till mellan elva och tolv. Vaknade sedan och var totalt klarvaken i ett par timmar. Såg tv och snurrade runt. Så småningom somnade jag en stund igen men vaknade tre gånger till och var klarvaken innan väckaren till slut ringde klockan 06.00. Och då vaknade jag med ont i magen :( Bestämde mig för att stanna hemma och fick därmed några timmars härlig sömn. Vaknade vid nio igen och hade fortfarande ont i magen men iddes inte sitta hemma hela dagen så jag åkte til jobbet ändå och här är jag nu.


Tänker tysta tisdagstrollet.


Lalalaaa......nä

Lite lagom less idag
Lägger leenden på lager så länge
Lagar humöret längre fram
Låter livet leka sedan
Liksom inte lördag

Tur att jag ska träffa Linda snart ... då blir det bättre. Jag är nog mest bara trött och uttråkad efter en seg dag på jobbet.

Jag säger: Heja Giffarna! (Får hoppas att kylan håller mig vaken så att jag inte somnar som jag gjorde till Danmark-Sverige (fast det var väl lika bra det)).


Tiden på fyllan

Jag har en lugn helg bakom mig. Har mestadels suttit hemma och filosoferat. Lite nytta blev det ... två ganska långa promenader med JoW och dessutom festplaneringsfika med henne och Aina. Och så har jag pysslat på lite hemma.

Nu är det däremot slut på lugnet för ett tag framöver. Jag vet inte hur det gick till men nästan all min vakna tid är fullbokad denna vecka. Från att ha varit den mest oupptagna människan genom tiderna har jag låtit tiden bli på fyllan. Bara sådär. Normalt brukar jag bli lite stressad av att inte ha några lugna stunder i sikte men det tänker jag inte bli nu. Det är ju bara onödigt.

Dags att jobba vidare. Efter jobbet väntar fika och fotboll med Linda :)


Sann söndag

Sitter i soffan och slöar
Smått lat och sömnig
Saknar sällskap
Skulle behöva städa
Ska nog sova snart
Ser ut som söndag


Som söndag

Sitter i soffan och myser
Ser solen utanför
Sippar på kaffet
Ska gå ut om ett slag
Slänga skräp som jag sorterat
Ser ut som söndag


Appropå gårdagens inlägg. Jag får utbrott ibland men är vanlig för det mesta. Ni vet ju att jag inte skulle vilja vara utan er.

Det är så j**ligt

Ja Ä inte bitter. MEN ...

Det är så jävligt ibland. Jag kan få för mig att totaldissa alla, bara för att dom inte passar in i min värld. Ibland vill jag bara rata mina vänner. Dom har blivit med barn och familj och tråkiga. Jag känner mig så out of this world. Känner bara för att rata. Inte deras barn, för dom älskar jag ju, men föräldrarna tråkar ut mig.

MEN ... detta förbannade men. Jag älskar mina vänner. Oavsett hur less jag blir på deras familjeliv så kan jag inte rata dom. Kan inte. Dom är ju mina bästa personer i världen. Det är så jävla grisigt bara.

Men förstå att när jag sitter här och trivs med att bara ha mig själv att tänka på så saknar jag något, någon. Det är alldeles för enkelt att bara ha sig själv.

Jag har inte en enda singelvän. Inte en. Ingen som jag kan dela tankar med (jaaaa, jag känner några men ni är inte mina nära vänner). Om jag hade åstadkommit något ändå. Då hade allt kanske känts mindre offside. Nä jag vet inte.

Lev och skit i allt
Låtsas att livet är kallt

Gunnar Vägman

Hösten är här och dragspelskursen är igång igen :) Yes! Vilken skön samling lirare det är i gruppen nu. I våras var vi fem damer som inte kunde något. Nu har vi blivit riktigt duktiga på att läsa noter och så men vi spelar inte så tokbra ... hm, ja i alla fall så har två damer slutat och istället har vi fått tre herrar i gruppen som inte kan läsa noter men som kan spela! Heh ... en grym kombination alltså, det här kan bli hur bra som helst :) 

Hursomhelst så gjorde jag årets bästa inköp idag. En kärra att dra dragspelet på. Sååååå skönt att slippa kånka på den sjukt otympliga väskan.

     


Så nu får min vän här nedan åka ståndsmässigt minsann. 

    

Appropå rubriken. Herrarna i gruppen avslutade med att spela tidernas härligaste melodi, snacka om att sommaren var tillbaka för några minuter. Som jag har försökt att lära mig spela den. Jaja, skam den som ger sig. Nästa sommar kanske jag bjuder på en konsert.


I böckernas värld

Nu har jag beställt några böcker! Lite trist att det blev 441 pengar eftersom jag handlade böcker för nästan 500 typ förra veckan. Men om jag bortser från det så är det superduperkul att köpa böcker :D

Jag beställde dessa:

Värdeskapande CSR ...

Människor påverkar människor

Konsten att vara snäll

Den sista ska jag läsa inför premiären av den nystartade bokklubb jag har joinat :) Yeah!


Nu får jag väl käka nudlar resten av månaden för jag såg minst tre böcker till som jag vill beställa ...


Sedan sist och så ...

Dagarna springer iväg va? En sammanfattning av vad jag har pysslat med på sistone kommer här ...

I fredags var jag ut och käkade med Gieken, Kajsa och Therese :D Vi surrade på och drack lite till maten. Drog sedan vidare till Oscar på 30+ ... men vi har ju låååångt kvar till 30 ;) Även om jag inte var helt på humör för en utekväll så var det super att träffa mina vänner som jag ser alldeles för sällan. Så det tackar jag för!

I lördags hängde jag med Aina och Dylan till MittEnduroCupen (tror jag?) i Nolby. Det var riktigt kul! Absolut spännande :) Jag blev lite sugen att börja köra men kommer nog aldrig göra det. Denna lördagsaktivitet får ett stort plus i kanten eftersom den bjöd på fler snyggingar än vad krogkvällen gjorde. Väl hemma från Nolby vände jag i princip i dörren och begav mig till O'learys för att kika på hockey. Tyvärr gick matchen rakt åt samma håll som hojarna jag tittat på tidigare under dagen (jaa just det, skogen). Efter Timrås förlust körde jag och Johan en bowlingrunda som jag förlorade med typ minsta möjliga marginal. Två tunga förluster. 

I söndags gjorde jag ingenting. Inte något. Det var såååå härligt :) Jag hade bestämt redan tidigare under veckan att jag skulle ha en helt egen, sysslolös dag. Det har varit ganska mycket flängande på sistone så jag tackade nej till allt och alla och satt hemma för mig själv.

Igår åkte jag och pappa på fotboll efter jobbet. Vi var medbjudna på middag och match. Giffarna-Syrianska. God mat, gott sällskap och en riktigt spännande match (till slut). Det var lite kallt måste jag medge men jag hade klätt på mig ordentligt så det gick fint ändå :)

Idag har jag jobbat, varit på fotvård och inte mycket mer.


Tack och godnatt
Försök springa ifatt

Rosa armbandet

Medan jag samlar kraft att skriva ett ordentligt inlägg vill jag passa på att tipsa om HildestamDesigns superfina bidrag till kampen mot bröstcancer. Titta på Rosa armbandet från HildestamDesign. Ingenting är väl bättre än att köpa ett fint armband och samtidigt bidra till Cancerfondens rosa bandet-kampanj?

Lev och må
Sluta stå på tå


Får jag be om ...

... största möjliga TYYSSSTNAD.

Hehe ... det är intressant vad läsarantalet minskar när uppdateringen är så här usel.
Det kommer säkert ett spännande inlägg snart :)

Ha det gott
Gilla smått

Jajamen Timrå!

Vinst ikväll! Jag och storebror såg matchen på O'learys. Kul att ha ett ställe så nära :) 

Nu väntar sängen ...   

Jag trodde inte att jag hade förmågan att skriva ett så här kort inlägg. Men vad skönt det känns!

Natti