Värme tack!

Vill ha värme. I luften, i hjärtat. Jag önskar mig mer vår och värme, mindre vemod. Det kommer!

Idag kom den tredje lille prinsen till världen!

Jag känner mig inspirerad idag :-)
Ska kanske pyssla ihop lite armband, skriva en sång och dansa runt elden. Eller så gör jag det en annan dag ... men det är kul att jag känner mig inspirerad i alla fall.

Nu var det ett tag sedan jag skrev något meningslöst rim. Därför kommer det ett här:

UFO-världen är konstig och hård
Alla andra gör något annat
Grinden är stängd till nästa gård
För mig har livet plötsligt stannat

Vilken tur att det finns glädje och hopp
Vad skönt att veta att det vänder
Stiltje är inte detsamma som stopp
Jag väntar och ser vad som händer

Jag har inte bråttom :-)

Magisk människa

Jag drömmer ofta om att träffa en magisk människa. Jag har mött magiska människor men aldrig just den där personen som är alldeles särskilt magisk för mig. Jag trodde i höstas att jag verkligen träffade fantasipersonen men det var kanske inte riktigt så. Fast jag tror inte att någon har  påverkat mig på det sätt som han gjorde. En fantastisk människa som jag har lite svårt att få ur huvudet.

Tänk att möta någon som öppnar allt. Öppnar världen, öppnar hjärtat, öppnar ögonen och öppnar livet. Kanske ska man skapa sin egen lycka men människor som fascinerar och inspirerar skapar lycka för mig.

Nu ska jag dyka ner i sängen och sova. Och drömma.

Sommaren är på väg ... livet blir underbart snart.


Hårmodell

image5

Synd att jag inte kan vara med på bild ... jag var lite finare i verkligheten :-)
Ska se om jag får tag på bättre bilder.


image6

Hemkommen efter en lång men rolig dag. Trött.

Kanske

Jag är kanske lite trippelkär. En vet jag att jag inte kan få, en vet jag inte så mycket om men det är nog kört och en vet jag egentligen inte riktigt om jag skulle vilja ha om jag fick honom. Men känner mej trots det lite smått trippelkär. Fast bara lite. Lite mer i han den andra i alla fall. Riktigt intressant tror jag. Men det är väl lika bra att sluta drömma ...

Från mitt trams till något betydligt mer intressant, viktigt och storslaget:

Den andre lille Solstrålen har landat!
Det är helt overkligt ... på ett alldeles fantastiskt sätt :-)

Natti

Prata kort!

Det är så många som alltid pratar långt. Långt, långt, långt. Och jag blir så trött. Att prata långt är inte samma sak som att prata länge. Jag har inte något problem med att folk pratar länge. Att prata långt det är när onödiga detaljer läggs in, när helt irrelevanta saker beskrivs och när tid går åt till ointressanta saker. - Var det i måndags eller var det i tisdags? Jo men det måste ha varit i måndags för jag åt fläskfilén från i söndags ... jada, jada ... Känns det igen? Långt, störigt och slöseri med ord. Jag blir så trött. Prata kort!

Nog om det. Jag vill ju inte bli långrandig :-)

Fest igår, bakis idag men hyffsat oångestig. Skönt. Fast jag festade nog lte onödigt hårt. Som vanligt. Mycket fina grabbar i alla fall, tänk om jag kunde få dom på fall.

Jobb måndag och tisdag, ledig onsdag, konferens torsdag och fredag, ledig lördag, söndag, måndag och tisdag. Hur skönt som helst!

Nu blir det kanske Ajkiiia med mamma.

Separationsångest

Vad det än gäller. Vem det än är. Separationsångesten kommer alltid som ett brev på posten. Jag kan känna separationsångest när jag inser att jag måste släppa en tanke, när jag ska slänga en gammal och ful tröja eller när jag åker hem från mina kompisar. Det slår aldrig fel, separationsångesten kryper fram hela tiden. Jag kan förstå att den finns där i situationer där det kan vara befogat men varför i all världen ska det kännas så jobbigt när jag egentligen inte tycker det är jobbigt?

Det är asjobbigt. Vad i mitt liv har gjort mig till denna kan-inte-slita-mig-från-något-människa?

Nu ska jag sova. Känner lite separationsångest ... dagen är snart slut och jag måste säga hejdå till den nu.

Godnatt,  vi ses aldrig mer du kära onsdag 18 april 2007.

Arg på mig själv

Tänk att jag ska vara så förbannat sen jämt. Nu missade jag en deadline på en arbetsansökan. Hade jag haft en timme till hade jag hunnit färdigt. Så typiskt mig.

Men vad är väl ett jobb på en pr-byrå? Säkert fullt med snobbiga typer och lattemänniskor. Inget för mig va?
Joooooooooooooooooo, jag kan ju bli en av dom.

Suck.

Det är väl bara att ta nya tag antar jag. Men jag är sjukt förbannad på mig själv just nu. Jag är helt värdelös. Skit också, jag vill ju vara bra. Som jag brukade vara ...

Nu är det spännande

HOCKEY ....

Och nu blev det 1-0 till Linköping. Typiskt. Fast jag är ju knappast världens Modofan iaf. Men jag hoppas ändå att dom vinner, fast inte ikväll. Roligast om det blir 7 matcher.

Chips, vin och hockey (kanske inte just i den ordningen) står på min agenda ikväll. Kanske lite festsugen men vet inte riktigt. Får väl se hur det känns efter lite mer vin :-)

Vilken underbar dag det har varit! Solsken och kompisar och världens sötaste lilla bebis!

Tillbaka till matchen.

Sol, vind och trängsel

Det är soligt och vinden har dragit sig tillbaka. Men det är trångt. Panik. Alternativet kanske är tomhet. Jag kanske föredrar det. Kanske inte. Tomt eller trångt?

Solen går i moln nu och snart går den ner. Då kanske vinden tar fart och blåser bort allt som är i vägen. Fast ingenting är i vägen. Bara jag. Ändå är det trångt. Sol eller vind?

Vagt kanske men jag vet vad jag menar. Så är det alltid.

Dagens ...

... klokhet och absoluta sanning: Skönhet går före skönhet
... musik: Andrew Strong och Miss Li
... tanke: Ensam är inte stark
... mat: Först ingenting, sen ingenting, sen pizza
... oj, det glömde jag hemma: Insulin
... pyssel: Skåpstädning på jobbet
... fråga: När blir det annorlunda nästa gång?


Vindvarning och vårvärk

Vindvarning! Det blåser hur mycket som helst. Motvindscykling kan rekommenderas för den som vill ge benen en genomkörare. Halvt sliten efter cykelfärden hem idag eftersom jag inte direkt är i toppform. Kanske kan bli om det fortsätter storma.

Vårvärk var det sen ja ...
Vårvärk i hjärtat förstås. Tänk vad sweet det skulle vara med lite vårkärlek :-)

Jag ska skutta in i någons hjärta
Bo där och aldrig mer känna smärta
Älska och bli älskad varje dag
Vara stark och glad, aldrig svag
Fånigt rim, nu är jag tramsig
Men vårkärleken får ju vara snurrig och slamsig

Nu ska jag ut på jakt ...

Skönt slitsam helg

Tänk vad tröttsamt det kan vara att åka bil. Färden till stugan var smärtsam på grund av bakfylla, toksol och en guppig väg. Det har aldrig varit så skönt att kliva ut i den friska  luften som det var när vi äntligen kom fram.

Helgen har sedan dess varit superhärlig. Mycket mat förstås, lite fiske, några svängar med fyrhjulingen, sällskapsspel, solsken och frisk havsluft. Och så såg vi en havsörn! Livet på landet är för härligt :-)

Känns sådär att gå till jobbet imorgon.


Varför faller inte jag?

Alla blir kära i mig. Den ena efter den andra. Det förstår väl jag att det är lätt att falla för mig. Men varför faller inte jag? Jag vill ju bli kär.

Ja, jag ljuger. Klart att inte alla blir kära i mig. Men sanningen är den att jag aldrig faller för dom som faktiskt faller för mig. Kanske är det bara jakten som är kul. Kanske. Men jag hoppas att det inte kommer vara så för alltid. Jag vill ju bli kär.

Jag saknar förut. Fast tycker om nu också. Men det känns vemodigt att det aldrig mer blir som förr ... Kvar är bara jag.

Boken jag läser heter Det kan bara bli bättre. Det säger väl allt ...

Tillbaka till hockeyn. Hoppas grabbarna i Modo fixar det ikväll!