Det bästa någonsin!

Igårkväll åkte jag helikopter! Det mest fantastiska någonsin :-D Och jag flög runt den vackraste av öar. Kan semestern få ett bättre avslut än så? Neeeje, absolut inte!

Möhippa 2

Mitt livs andra möhippa är avklarad (inte min den här heller förstås). Det är Linda som ska gifta sig :)

Vi kidnappade henne från fotbollsträningen och drog ut på äventyr. Bland annat blev det bad och badminton för Linda.
Vi red (eller åkte för det var mest bara att sitta där och åka med) islandshästar också :D Jag fick en som heter Snorre och han var väldigt snäll. Det var säkert hundra år sedan jag satt på en hästrygg senast. Kul var det! Och lite nervöst. I ösregn gick turen på leriga skogsvägar och vi var genomblöta efteråt men vad gör väl det. Sedan blev det grillning, spel, bad och bastu. Vi hade det bara bra helt enkelt. En riktigt mysig dag! Hoppas, hoppas att Linda är nöjd.

Nu återvänder jag strax till stugan. Ser fram emot att landa där hemma igen efter några dagar i den gråa staden. 

Vad är det här då?

Det verkar som att en allmän depression har lagt sig över staden. Är det vädret? Jag vet inte om jag ska joina eller inte. Slits mellan vemod och någon slags nöjdhet. Typ. Kanske känns allt lite extra grått eftersom Angel och Oliver har åkt.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Tvättat, handlat och skrapat lite färg från Johanna och Peters hus. Jag var ganska usel på det sistnämnda och det var rätt trist också ... men miljoner gånger trevligare än att ligga här i soffan.

Näe, jag har noll lust att skriva något nu. Har en tanke om att förklara en grej som jag sakta men säkert kommit underfund med men jag tar kanske det en annan gång. Eller inte. Alla kan skita i vad jag tänker och tycker ... jag tycker ju ändå inte som någon annan.

Nu ska jag ta en sväng till Hydro (eller Frendo eller vad det nu heter??). Lite godis kanske :) Är som sugen på något efter mina supergoda middag. Tomatsoppa och underbart bröd. Perfekt regnmat :)

Jaja, kvällen ska jag ägna åt några filmer.

Semesterliv sedan sist

Jag har bara haft det bra! Har semestrat i stugan och gjort ungefär så lite som möjligt :)

Idag är jag hemma för att vinka av Angel och Oliver ... till helgen drar dom tillbaka till NZ :( Får jag inte något av jobben som är aktuella just nu så funderar jag seriöst på att fara dit jag också.

Det dröjer ett tag till innan jag får veta något om jobbet i Östersund. Trist att vänta. Antagligen åker jag till Luleå på intervju i mitten av augusti men kanske kan jag ställa in den ...

Jaja, livet leker och solen skiner (ibland). Jag önskar att jag hade massvis med semester kvar men det närmar sig jobbtider igen.

På semester

Jag återvänder till stugan och semestrandet.

Har tillbringat några givande timmar i Östersund. Först arbetsintervju och sedan lunch med Linda :) Nu är det bara att vänta och se ...

Ha det gott!
På återseende :)

Snabb hemvändning & bortfarning

Jag är på en blixtvisit på jobbet för att fixa lite grejer inför morgondagen. Då åker jag på blixtvisit till Östersund för en intervju. Jag vet inte riktigt hur jag känner för det ... var ett tag sedan jag var på intervju så jag är lite ringrostig tror jag. Well, det blir roligt att få försöka i alla fall och, vem vet, det kanske går riktigt lysande :) Ska förbereda mig ordentligt.

Annars har jag bara varit i stugan sedan sist. Har varit på fest, spelat dragspel, paddlat kanot (men inte kajak), promenerat med hunden, badat pyttelite, krattat och lagt pärlplattor (jag hakade på storebrors hobby för en stund).

Nu längtar jag efter solsken och ser fram emot en spännande morgondag.

Tjingeling!

Jag är packad!

Idag gör jag ett inhopp på jobbet och det gjorde jag faktiskt igår också. Med allt regnande gör det mig inte särskilt mycket att avbryta semestern för en stund. Men jag är packad och utflyttad till ön för ett tag och så fort denna arbetsdag är över återgår jag till mitt semesterfirande. Tyvärr packade jag min väska med sommarkläder, fast det var fulväder när jag packade. Hur tänkte jag då?

Hursom  ... jag är varken gjord av socker eller salt så jag lär inte smälta bort i regnet. Och jag har ju hunnit med en del semestersköna grejer redan så jag deppar inte :) Grillkväll hos Anna, lite Gatufest, mysig solskensdag i Ainas härliga stuga, underbara dagar på Åstön, grillning hos Hanna och så vidare ...

Nu ska jag ta mig igenom denna dag på jobbet och sedan ser jag fram emot eventuellt trummande på fredagnatt :-D

Saker jag ska träna på i sommar (utifall att någon undrar vart jag tagit vägen eller vad jag har för mig):

Dragspel
Kajak
Tennis
Trummor
Pengasparande

Team TipTop

Livet kan inte bli bättre än så här :) Team TipTop 4/7 2009 på Åstön.






Jag (aka CJ), Peter, Jo & Angel


Det är precis som semester

Idag är det den första dagen på min första riktiga semester någonsin :) I strålande solsken har jag njutit dagen lång. Jag, syrran och Tim var på tivoli en sväng och drog sedan till Bergafjärden. Det var hur skönt som helst! Vi badade riktigt mycket och det är nog det bästa som finns.

Ikväll tar jag cykeln till Aina och njuter lite mer av finvädret. Imorgon blir det Åstön. Jag älskar redan min semester!