Slutskrivet?

Jag kanske lägger ner det här. Typ i alla fall. Jag kanske hittar tillbaka, kanske redan imorgon, men de senaste veckorna har jag inte alls haft någon lust att skriva i bloggen. Det blir så tjatigt bara ... händer knappast så jäkla mycket att det går att ha ett vettigt innehåll. Inte offentligt innehåll i alla fall :P

Jag får se. Det är ju mest för att skriva jag har skrivit och när det känns oinspirerat är det ju ganska värdelöst.

Herrarna Ben & Jerry väntar i frysen. Helt klart mer lockande :D

Vi märker väl om jag skriver mer eller inte. Nonsensskrivarlusten kanske kommer krypande framåt hösten igen. Eller så ger jag mig på något mer ambitiöst ...


Söndagsliv

Jag sitter och väntar på morgonen tror jag. Det känns konstigt att jag ska till jobbet imorgon. Har ju bara varit ledig två veckor men det känns superlänge på något vis.

Igår var jag på ett strålande bröllop :) Min kusin gifte sig och det var ett kanonkalas! Vackert brudpar, vacker omgivning och vi festade på ganska vackert också. Det enda dåliga var mygginvasionen på kvällen.

Lite lagom trött ska jag nu ta mig ett steg närmare sängen. Det blir tidig sänggång ikväll.

En enorm söndagskänsla har infunnit sig och det är ganska härligt med skönt söndagsliv.

Vem? Vad? Var? Hur? När? Varför?

Vad ska jag skriva om livet, allt och härligheten?

Snart är mina första två semesterveckor över. Jag både längtar till jobbet och våndas över att lämna det ljuva ölivet. Kluven. Som vanligt.

Det är inte bara det här med jobb som gör mig splittrad, grubbelsam och brydd. Nej, det är annat också. Andra. Men jag lämnar det därhän och återgår till det ljuva ölivet. Vilken kanonsemster jag har haft! På Åstön i solen, bland blommor och bin. På måndag återgår jag till jobbet i några veckor och har sedan två veckors semester att se fram emot. Just nu vet jag inte vart jag längtar mest. Till jobbet eller till nästa semester :)

För att undvika grubbleri ska jag sätta fart med några fakturor jag ska göra till pappa. Sedan kanske jag ska ta mig till sängen och försöka somna tidigt i denna ljuva sommartid.

Appropå Vem? Vad? Var? Hur? När? Varför? ... ja, det är just det jag undrar över.