Med huvudet på skaft

Vi närmar oss nästa år med raketfart. Jag ser ett positivt år framför mig. Ett år som kommer med stora och små överraskningar.

2007, inte det bästa år jag har haft
Längtar efter nya tider och drömmar
Möter ett nytt år med huvudet på skaft
Jublar, dansar runt och trummar

2008 blir kanske allt det jag vill
Kanske ännu mer och lite till ...

Jag önskar alla, inklusive mig själv, ett fantastiskt nytt år!

Fridens lijor vare med er

Mat och vänner ...

... kan det bli bättre? Nej, knappast! Ska strax iväg till O´Learys och käka med Linda, Ullis, deras karlar och några till. Blir kanoners det!

Fick en tv idag :-D En svart fin LCD. Me like a lot. Ska bara skaffa mig en längre antennkabel så blir det tv-tittarmaraton sedan. Inte för att jag på något sätt föraktar mitt och datorns filmtittarmaraton de senaste dagarna men det känns tusan så mycket roligare med ett tv-tittarmaraton.

Nu ska jag gör mig klar för kvällen. Sitter bara och myser än så länge ... med Radio Guld, en kall öl och med jordens finaste lampa att titta på. Den är vacker ska ni veta. Kanske kommer ett kort någon dag så fler än jag får ta del av dess skönhet.

Innan jag sätter fart, en undran ... Where is the love?
Svara gärna den som vet.

Tjing!

Nyårsnoja

Det känns lite stressande att ett helt år har dragit förbi igen. Knappt hann jag fundera över det här årets planer innan det nya året nu står för dörren. Vad kan jag lära mig av det? Fundera mindre! Lite har jag lärt mig under året i alla fall. Och jag har blivit bättre på flera saker. Jag har blivit riktigt bra på att se vad jag kan få ut av olika situationer. Det lilla som saknas nu är kanske att använda alla mina kunskaper på ett bättre sätt. Vad betyder då det? Gör mer! Livet går antagligen i snabbare takt nu än det någonsin har gjort. Därför är det lite stressande att detta år snart är slut. Därför har jag lite nyårsnoja. Men det verkar som att jag även har två riktigt bra nyårslöften :-)

Jag har hittat hem

Äntligen är jag hemma!

Har hunnit göra mig lite hemmastadd i min lägenhet men det är fortfarande väldigt rörigt. Passar mig perfekt. Det är hälsosamt att ta det lite långsamt så här i jultider.

Har hunnit med att döpa min lägenhet i alla fall :-) Alabama. Kort och gott! Så om jag någon gång säger att jag ska till Alabama så menar jag förmodligen bara att jag ska hem. Det är så härligt att bara vara, bara bo och bara trivas. Karriär, kärlek och knattar ... det blir ett senare kapitel i mitt liv skulle jag tro.

Nu ska jag pyssla på en stund innan  det är sovdags.

Förvirrat och lite ensamt

Jag vet så lite. Och känner mig så ensam. Stackars, stackars mig ...

Jag är totalt oensam för det mesta men det är liksom känslan av ensamhet som spökar ändå. Jag skulle vilja ha någon att dela mitt liv med. På riktigt liksom. Jag har svårt att känna full tillhörighet någonstans just nu.

Min förvirring gäller nog det mesta. Jobb, kärlek, vänner, diabetes, handboll ... listan kan göras lång.

Det blir bättre innan jul, som mamma alltid brukar säga (oavsett tid på året). Lite halvstressigt att få allt att kännas bättre nu när det bara är drygt en vecka till jul.

Imorgon är det fullt upp iallafall. Matcher på dagen, glöggmys med tjejerna vid 16, Laserhallen 18-19 med laget och sedan middag på Bite Line (kanske en öl med en halvobekanting till sist också).

Ha det gott!

Tyst som i graven ... huh?

Jag skriver för sällan. Funderar för ofta över bra saker att skriva om. Jag känner mer för att skriva om saker jag har reflekterat över och hur saker känns än att bara skriva om vad jag fördriver tiden med. Anledningen till att jag skriver sällan är absolut inte att jag har brist på saker att skriva om utan snarare brist på tid då jag kan sätta mig ner och skriva något bra, intressant och läsvärt. De stunder jag har tid över är jag ofta för trött eller oinspirerad.

För att väcka intresse för kommande inlägg (när de nu kan tänkas dyka upp) kan jag skriva att en epok definitivt har gått i graven och insikten om det känns sorglig. Kan även upplysa om att jag inte tycker att det är gott om plats på offentliga sittplatser.

 Over and out