Oklyschigt?

Jag vill veta hur man skriver en perfekt arbetsansökan. Det är så förbannat svårt att få det att låta oklyschigt. Jag menar ... jag är faktiskt noggrann, jag har väldigt lätt för att lära, jag välkomnar utmaningar ... och så vidare. Nu var inte det där exempel på klyschor jag har skrivit i  mina ansökningar men ni fattar va? Berätta för mej hur man undviker klyschor. Jag avskyr klyschor som pesten. Men visst kan jag erkänna att en klyscha här och där i andra sammanhang kan vara nästan kusligt träffande eller som gjord för den situation man befinner sig i. Nu har jag fått in ordet klyscha (i olika format) sex gånger på sex rader. Något tjatig läsning men det kanske var min mening.

Det var bara det jag ville nu.

Look at me
Say my name
Can't you see
I'm playing a game

Walk away
Or stay right here
All I'll say
It's too much fear

Trust me now
You're just a toy
You'll soon see how
We can't find joy

/By Jennychen aka DaJen aka Jenny aka Stupid

Höst blir vinter

Utanför fönstret är det alldeles vitt. Höst och vinter möts. Lövhögar och nysnö får samsas. Höstmys blir vinterlek. Tjohoooooo!

Dagen började med en väldigt livlig promenad med hunden. Han har semester från jobbet i dag och är hemma med mig. Det är underbart att se glädjen i hela hans kropp när den första snön har kommit. Så det blev en hel del bus i snön. Nu är vi trötta, jag och vovven, och vi slöar ikapp. Snart ska jag sätta gång med en arbetsansökan ... ska bara samla krafterna lite.

Jag har en rolig vecka framför mig! I dag och i morgon blir det mys och bus med hunden :-) På torsdag blir det tjejkväll, på fredag blir det lunch för att fira att min kompis har fått jobb och i helgen ska jag tillbringa massor av tid med mina fina vänner. Hoppas jag hinner med att slänga ihop några arbetsansökningar också.

Lite snörim nu och sedan blir det kaffe och skön musik så att jag hittar inspiration till att söka jobb.

Vit och fin, yr omkring
Ett skimrande täcke på varje ting
Snö som dalar, snö som faller
Utan kläder blir man kaller

The end


Sing with me

Antoher friday, another free day, another freaky day.

Fredag betyder sång. Så sjung med mig idag! Sjung om snön som faller (Nej se det snöar), sjung om kärlek (All You Need Is Love) eller sjung om Bluff och Spark och Tork och Kvark. As long as you do it your way!

Inspiration är glädje och lycka
En sång säger allt du kan tycka
Kreativitet tar dig framåt i livet
Att sjunga en sång är alltid givet

Ikväll blir det lugnt och skönt. En mysig fredagkväll hemma. Jag tror faktiskt att hela helgen bli lugn och det känns underbart ... det är väl inte direkt så att jag behöver vila upp mig men ändå sweet liksom. Ska försöka få till några extrasuperduperordinära jobbansökningar och behöver nog lite manikyr också och kanske några långa sköna promenader. Det kanske blir fullt upp trots allt. Det återstår att se :-)

Hoppas ni mina vänner får en underbar helg! Love you all!

Härliga höst/Dagens tankar

Idag har solen strålat som aldrig förr. Idag brann träden i höstens underbara färger. Idag var en härlig och mycket efterlängtad dag. Tänk vad skönt med sol efter så många regniga dagar. Ändå var det inte dagens solsken som lockade fram mitt största leende den här veckan. Gårdagens kvällspromenad bjöd på snö! Det var så lite snö att det knappt kan kallas för snö men det var trots allt snö, och inte regn, som föll från himlen. Jag längtar mer än någonsin till den första riktiga snön.

Från det ena till det andra. Idag bestämde jag mig för att börja träna. Inte på något fancy träningsställe. Inte i någon klubb eller förening. Jag drar fram yogamatta, hantlar och hopprep och kör järnet hemma istället. Lite sweet music så ska det nog gå vägen. Helst av allt skulle jag såklart spela handboll men det är för mycket som talar emot en sådan satsning från min sida. Tyvärr.

Från det andra till det tredje. Idag blev min halsduk färdig. Inte vacker, men färdig. Jag kommer nog snart att riva upp den och börja om från början.

Jag vill ha ett hus vid havet. Om du har svårt att hitta mig i framtiden kan du leta vid havet. Där hittar du en liten stuga. Kliver du in hittar du mig. Där sitter jag och skriver en bok.

Men först ska jag arbeta med det som fascinerar mig mer än något annat. Kommunikation. Kan något vara mer intressant?

Jag letar morgon, dag, kväll och natt
Snart kommer jag att hitta min skatt

En helg i Stockholm

Har tillbringat helgen i Stockholm. Fattade ett snabbt beslut i fredags när jag pratade med min barndomskompis på msn, bokade tågbiljett och for ner tidigt i lördags. Det var härligt att få lite miljöombyte, kul att springa lite i affärer och framförallt så var det såklart jätteskoj att träffa min barndomskompis som jag träffar alldeles för sällan.

Höjdpunkterna under helgen var dessa:
(ej rangordande och givetvis var sällskapet den absolut höjdpunkten)

*Jackan jag köpte
*Sushi (första gången)
*Vild dans på Blue Moon Bar

En härlig helg! Borde åka ner lite oftare ... eller kanske rent utav flytta dit ner (fast Stockholm lockar ju inte riktigt mig ändå).

Well, time for some coffee and then I'm going to walk the dog. Sen är det dags att hälsa på en kompis. Ska bli nice med lite sällskap! Om någon undrar varför jag slängde in lite (knackig) engelska så kan jag berätta att det är för att vännerna långt där borta ska förstå vad jag skriver.

Upp och ner
Hoppa mer

Regn, kaffe och ett leende

Det öser ner ute. Jag sitter här i soffan och myser, lyssnar på regnet, transkriberar en intervju och dricker kaffe. Ja, det är sant ... jag transkriberar faktiskt en intervju. En intervju jag gjorde för sisådär nio månader sedan. En del i min magisteruppsats. Nu ska den ner på papper, så är det bara.

Dagen började inte så här bra. Morgonen sov jag bort. Jag kände mig så där seg och håglös som jag ofta gör när jag sover för länge. Jag tog plats i soffan och tänkte att det inte var någon mening att försöka rycka upp mig och göra någon nytta i dag. Men så kom jag på att jag faktiskt har några bra knep som får mig på bättre humör. Kanske kunde dessa rädda mig ur dagens håglöshet och tristess. Det var helt klart värt ett försök i alla fall. Här är min medicin mot dåliga dagar:

*Sätt upp håret i pippilotter
*Stå på händer
*Lek med en boll
*Sjung en glad sång
*Koka kaffe

Jag lovar att det fungerar för mig i alla fall.  Nu sitter jag ju faktiskt här och är på ett strålande humör. Det känns till och med roligt att transkribera intervjun ... trots att det normalt sett är bland det värsta som finns att göra. Det är nog ganska bra att ha sådana där små knep tror jag.

Från knep till knåp. I går rev jag upp min halsduk för andra gången och började sticka om den från början. Den blev för bred igen. Men, hör och häpna, inte en enda gång har jag svurit över mina stickningsmisstag. Det måste betyda att jag, trots min långdragna svacka, faktiskt är en ganska harmonisk person. Kanske är jag rent utav så klok att jag inser att ilska sällan tar en framåt. Fast å andra sidan så gör inte likgiltighet det heller ... tur då att jag inte känner mig likgiltig.  Hm ... det känns som att jag svävar iväg nu. Vad har harmoni, ilska och likgiltighet med min halsduk att göra? Jo, livet är som att sticka en halsduk: Enkelt när man vet hur man ska göra och hur man vill ha det men väldigt komplicerat när det blir trassel.

Eftersom jag känner mig så inspirerad av livet i dag så avslutar jag såklart med ett rim:

Regnet regnar och vinden viner
Det är trevligt att se genom våra gröna gardiner
Kaffet är slut och bollen den rullar
Snart ska jag springa på vikingarnas kullar
Lampan lyser men tv:n är tyst
Jag sitter och väntar på att bli kysst

Adjöken
sa fröken

Det jag har tänkt på idag

Ännu en dag går mot sitt slut. Jag har ont i huvudet. Kanske har jag tänkt för mycket idag. Som alltid. Förutom de dagar då jag inte tänker alls. Ibland händer det ju faktiskt att jag sitter och tittar på tv hela dagen lång och då är huvudet ganska avstängt. Men nu var det inte det jag skulle skriva om.

Idag har jag tänkt på att det är svårt att motivera sig själv till att söka jobb mer aktivt. Och jag har tänkt på något som min kompis sa till mig häromdagen. Det hon sa var i princip att man ska ta vara på tiden som arbetslös (fast hon sa det på ett bättre och mer inspirerande sätt). Så jag satt och funderade på det och kom fram till att jag minsann ska göra det. Ta vara på tiden alltså.

Sedan satt jag och funderade på hur man gör när man stickar mer avancerade saker än en halsduk (är i full gång med att sticka en sådan nu). 

Och så har jag suttit och tänkt på att jag måste bli bättre på att ha bra svar i beredskap. Framförallt måste jag ha bra saker att säga till tjejerna jag tränar och det skulle inte vara fel att ha lite vettiga saker att säga på eventuella arbetsintervjuer. Ska fundera vidare på det.

Jag har tänkt lite på kärlek också. Jag vill ha det. Hur gör man?

Jag har tänkt på mer än så
Men ingen orkar väl läsa ändå
Natti, natti mina vänner
Visa alltid vad ni känner

Jag är inte sann

Tänk om jag kunde lära mig någon gång. Nu får jag inte gå ut och festa på länge ... så är det bara. Jag är ju totalt knäpp när jag är full. Knäpp och så långt ifrån en tänkande varelse man kan komma.

Var på inflyttningsfest i lördags. Hade riktigt kul och tog det hyffsat lugnt till en början. Men så kom vi ut på krogen och plötsligt insåg jag att jag var där igen ... fullare än nödvändigt och med en borttappad tankeverksamhet. Och som vanligt (nuförtiden) så var det inte det enda som blev borttappat under nattens gång.  När jag promenerade hem så upptäckte jag att både mobilen och plånboken var borta. Aj fan. Men ibland har även jag lite flyt. En snäll kille hade hittat min mobil och jag kunde åka och hämta den igår. Bra, då var det ena problemet löst. Plånboken verkade fortfarande vara försvunnen men jag tyckte att det var väldigt konstigt för jag hade den  ju när jag åkte taxi till efterfesten (ja, tyvärr blev det en sådan också). Hm ... var kunde den då vara? Saker kan inte bara försvinna. Snälla, snälla hoppas att personen som hade efterfest hittar min plånbok. Hur gick det då? Jo, den återfanns och jag kunde andas ut. Men nu får det bli skärpning på mig, jag lär inte ha samma flyt nästa gång jag slarvar bort något.

Och viktigare än det ... jag lär snart inte kunna hantera alla dumheter jag gör och säger i fyllan och villan.

Dags att städa nu (önskar jag kunde städa bort lite onödiga saker jag har gjort också).

Bye

/En trött Jenny

Ack, Värmeland, du sköna ...

... du härliga land ... (poängen med denna rubrik är att jag inte bor i Värmland, det är alltså något som är där jag inte är ... andra sidan liksom)

Är gräset grönare på andra sidan staketet? Hur underbart är det egentligen att ha ett jobb? Det enda man hör från alla som jobbar är ju egentligen bara gnäll. Eller har jag fel? Det är stressigt hit och skitgöra dit, det är vidriga chefer här och odugliga kollegor där, det är tjafs om ditten och nya lagar om datten. DET KANSKE INTE ÄR UNDERBART ATT HA ETT JOBB, gräset är kanske inte grönare på andra sidan staketet.

Men fan, sluta gnäll. Inget kan vara mer värdelöst än att vara arbetslös. Nu är det inte viktigt vem du är utan vad du gör. Så det är lätt att räkna ut hur mycket en arbetslös person är värd (noll för er som inte kan räkna). Det är så det är. Jag lovar. För att exemplifiera detta:

Annan person: - Vad gör du då?
Jenny: Jag söker jobb (observera, undviker ordet arbetslös)
Annan person: Jaha ... (lång tystnad). Det är svårt att få jobb när man kommer direkt från skolan va? (Säger något bara för att undvika pinsam tystnad)
Jenny: Ja, det är nästan kört eftersom de flesta arbetsgivare inte vågar satsa på personer utan gedigen arbetslivserfarenhet.
Annan person: Ja men du kan väl ta ett jobb i någon butik så länge? Eller kanske söka något kundtjänstjobb?
Jenny: Ja, kanske det. (tänker: NEJ, jag vill inte jobba i butik eller kundtjänst, jag vill jobba med det jag har pluggat till, det var därför jag ägnade fyra år av mitt liv till att plugga)

Hm ... sedan är samtalet slut. Åtminstone sägs inget mer om vad man gör ... samtalet övergår till kallprat om vädret eller något annat oväsentligt och sedan avviker Annan person för att samtala med någon som faktiskt har ett jobb och därmed är en person värdig att prata med.

Jaha, vad vill jag säga med detta gnälliga scenario? Jag vill säga så här:

Varför ser vi inte personerna bakom titlarna? Varför är det viktigare att vi har bra jobb än att vi är bra människor? Och varför är det så svårt att få jobb?

Give me hope Joanna, give me ... hope Joanna, give me hope .......................... (und so weiter)

Jag blir galen om en stund
Tur jag har min vän, min hund

Igen ,,,

Mörkt och kallt ute. Mörkt och kallt inne. I natt låg jag där i sängen helt klarvaken ... igen. Och jag undrar varför. När jag insåg att jag inte skulle somna så förflyttade jag mig till soffan och slog på tv:n. Man brukar ju alltid somna framför tv:n tänkte jag (åtminstone brukar jag göra det). Men jag glömde visst en liten detalj ... man somnar bara framför tv:n om det är ett program man vill se. I natt var det bara en massa skit och givetvis låg jag därför klarvaken även i soffan. Hm ... knepigt det där. Till slut somnade jag i alla fall och givetvis sov jag alldeles för länge i morse (inte så konstigt men trist att sova bort halva dagen). Nu är jag hur trött som helst så förhoppningvis somnar jag som en stock ikväll. Hoppas, hoppas.

Förkyld är jag också. Ont i halsen, tung i huvudet och allmänt hängig. Som tur är vet jag vad den bästa medicinen är ... fest på lördag! Efter lite vin, ett par öl eller några drinkar kommer förkylningen att vara som bortblåst. Den magiska kuren slår aldrig fel och förvandlingen kommer att vara uppenbar.

I morgon är det fredag! Mina planer? Först en lång, skön promenad, efter det en sväng på stan för att inhandla lite garn, sedan hem och sticka en halsduk och till sist tar jag plats i soffan för att titta på Idol. Det blir väl ett par, tre måltider däremellan också kan jag tänka mig. Kanske hinner jag även med lite socialt umgänge under dagen (förhoppningsvis kanske jag borde säga eftersom livet som arbetssökande knäcker min sociala kompetens och gör mig till en enstöring som sitter hemma och pratar med sig sjäv).

Over and out
Stand up and shout


Så kul!

Idag har jag tre roliga saker att berätta:

1. Dagen började med en god och trevlig lunch tillsammans med en ganska ny bekantskap (ja, dagen började så för jag sov i princip ända fram till lunch). Roligt att slippa sitta hemma själv och äta gamla makaroner. Kul också att lära känna någon ny!

2. Jag var och klippte och färgade håret idag och jag bara älskar min nya hårfärg!! Den är helt underbar =) (tycker jag i alla fall). Hur kul som helst att få lite ny färg i vardagen (och i håret).

3. Dagens handbollsträning var superkul! Det är helt otroligt att det kan vara så givande att vara tränare ibland. Tjejerna fokuserade verkligen! Jag blir på ett strålande humör när träningarna är givande och tjejerna är duktiga. Dags för match igen om en och en halv vecka och efter träningen idag är jag (och förhoppningsvis tjejerna också) så himla laddad.

Det var min dag det. Tyvärr fick jag inte så mycket nytta gjord med vem bryr sig när dagen var så bra ändå. Jag måste nog avsluta min härliga dag med några uppmanade ord till mig själv: Just do it (jag vet vad jag syftar på men det vet inte du).

Glädje, sorg, lycka och depp
Alla känslor gör mig knäpp






Det här blev ju helt fel

Jag tänkte aldrig att jag i min blogg skulle framstå som en bitter och supertrist gammal ragata. Men det är ju precis det jag gör. Gnäll, gnäll, gnäll. Jag satt och tittade på vad jag har skrivit och jag verkar vara totalt missnöjd med livet. Helt fel.

Jag är en tjej på 24 år som är positiv och påhittig. Jag tycker om att umgås med mina underbara kompisar, vara ute i naturen, läsa böcker, ta en fika, skriva, leka med hunden, pyssla, knepa och knåpa. Förutom att jag söker jobb så är jag handbollstränare. Jag har stora drömmar och livlig fantasi. När jag blir stor vill jag jobba som kommunikationsstrateg, krönikör och radiopratare. Och när jag blir riktigt stor (gammal, inte fet) ska jag öppna världens bästa café med min bästaste kompis.
(Någon som vill bli min brevvän? :-)

Min dag:

Vaknade trött på grund av sömnbrist. Vaknade glad. Frukost med tv och tidning till sällskap. Efter en kort bilresa och långvarigt parkeringsletande befann jag mig inne i stan. Det blev en snabb visit hos Johanna och Peter, lite spring i affärer med Johanna och Kajsa och sedan en härlig skagenbaguette på ett mysigt café. Sedan for jag hem. Nu är jag hemma. Snart ska jag städa, sedan ska jag laga mat och efter det är det dags för handbollsträning. Ikväll tänkte jag dansa på stadens gator och sjunga I will survive. Håll ögonen öppna!

Joy to the world!!

sov nu

Varför sover inte jag nu när det är natt? Varför går tiden så snabbt fast jag har tråkigt? Varför har jag så sjukt bra musik på min dator?

Åh, vad trött jag blir. Men inte sömnig. Nej, inte det.

Jag rimmar lite så här på nattkvisten (kan man skriva så?) så kanske jag somnar snart ... (by the way ... det är inte sant vad jag älskar och överanvänder de där tre små prickarna och parenteser när jag skriver)

Böckerna ligger fint i en hög
Förut trodde jag att jag dög
Metallica och Cornelis blandas hejvilt
Jag snurrar in mig i min sköna filt
Får inte det jag helst av allt vill ha
Men jag är ju egentligen ganska så bra

Flyttkartongerna står överallt
Att bo i en låda känns så kallt
Som en förvirrad tok utan ro
Irrar jag runt utan ett eget bo
Tiden står tyvärr inte stilla
Jag är lat och det är illa

Natti natt my sweet friends
See ya when this long night ends
Och när lampan i taket åter tänds







Jag ställer inga höga krav ...

... det enda jag vill ha är ett perfekt jobb.
 
Många suktar efter mycket men jag skulle vara så nöjd om jag bara kunde få ett jobb. Det borde väl gå att få efter fyra års ambitiöst och exemplariskt pluggande (jag är ju bara en halv uppsats ifrån en magisterexamen). Skaffa arbetslivserfarenhet säger alla. Ja, såklart att jag vill det men på vilket sätt är det möjligt. Jag vill INTE jobba i butik, på restaurang, som säljare eller inom vården. Framförallt så vill jag inte jobba på någon form av kundtjänst, det är inte min grej helt enkelt. Jag vill jobba med det jag vill jobba med. Är det så svårt att förstå?

Nog om det där, jag blir så förbannat less.

Igår var jag med tjejerna (sensation att alla kunde träffas en kväll). Vi käkade middag (åt till vi nästan stupade) och tjattrade så som bara tjejer kan. Sweet med en riktig tjejkväll! Tänk om vi bara en endaste gång kunde ha ett annat huvudsamtalsämne än det som har varit THE TOPIC det senaste året .... barn. Det är ju förstås väldigt roligt att prata graviditet, barnafödande, ammning och uppfostran men kanske inte varenda gång vi ses. Tänk på lilla mig då som inte ens har någon att göra barn med.

Time to go ... dags för träningsplanering.

Vilket lyxliv ...

Lördagkväll. Ensam i soffan, mörkt ute och tyst som i graven. Kanske låter det dystert, trist och tragiskt men det är faktiskt alldeles underbart. För den beskrivningen av kvällen är bara halva sanningen. Ljusen är tända, vinglaset halvfullt och kreativiteten i mig flödar.

Mmm ... god mat. Färsk pasta med ricottaost och spenat, färska champinioner och färsk ciabatta. Gott rött till det och ljuvlig biscotti med chokladbitar i efteråt. Lovely!

Snart ska jag och min gode vän Stevie (Wonder) göra fina armband ... kreativiteten måste tas tillvara då den infinner sig. Kanske ger jag mig på några korsord senare (måste stilla mitt korsordsbegär). 

Tre saker jag vill dela med mig av idag:

- Helheten är viktig men det är detaljerna som ger det där speciella helhetsintrycket.
- Magi kan finnas i luften, om du väljer att andas ut den du har inom dig.
- Dina svaga sidor kanske är dina starka sidor.

Jag har världens bästa liv (jag vet att jag har det även fast det inte känns så nu).

So long!


Fredag!!!

Nu är det helg igen! Skönt, men ååååh vad veckorna går snabbt. Den här veckan var utan tvekan kortare än en vecka normalt sett är ... det tror jag i alla fall. Ute regnar det och min stackars cykel blir bara allt rostigare.

Snart dags att laga mat. Tror det får bli något enkelt idag (igen). Kanske borde gå en matlagningskurs eller så får jag gifta mig med en kock (jag föredrar nog det senare). Allt handlar om mat, mina dagar verkar styras av måltiderna, sååå less. Det är pissigt att planera och tänka på mat varje dag ... bara för att jag ska undvika eller åtminstone skjuta upp alla möjliga diabeteskomplikationer. Surt med tanke på att mat alltid har varit det som förgyller vardagen för mig. Men å andra sidan så borde kanske alla planera och tänka över sina kostvanor lite mer så helt negativt är det ju inte.

Vad händer ikväll då? Jo, soffan väntar på mig. Det är där jag ska tillbringa denna fredagkväll. Men innan jag slår mig till ro i soffan ska jag stå på händer en stund, bättre fredagsnöje finns knappast. Sällskapet ikväll blir alla fina pojkar (kan ju knappast kalla grabbhalvorna för män) i Idol. Vem åker ikväll? Känns som att det kvittar egentligen men lite spännande är det allt.


Min stå-på-händer-musik nu blir: Big Brovaz med Nu Flow. Bra val! Men först lite Beenie Man.

Auf wiederhören!


Timrå vinner hela tiden

Verkar som att Timrå har sjukt flyt (eller bra spel kanske). Skulle vara lite kul om det fortsätter så här resten av säsongen ... men det lär det knappast göra. Eller? Den som lever får se. Kanske dags för mig att pallra mig iväg på en eller annan hockeymatch snart. Hockey är ju kanske världens näst bästa sport trots allt (handboll är utan tvekan nummer ett).

Så, det här var ju oväntat. Dagens blogg handlar hittills bara om sport. Kanske inte sport på det sätt som en sportkrönika eller ett matchreferat men ändå, nog handlar bloggen om sport alltid. Jag får nog fortsätta på den linjen idag tror jag.

Vad var det där om handboll då? Borde jag argumentera kring varför jag placerar handboll på första plats i listan över världens bästa sporter? Ja, kanske det. Så här är det mina vänner:

* I handboll använder man sina händer vilket innebär att precisionen är betydligt större än i sporter som exempelvis fotboll (fötter och ben kan man aldrig styra lika kontrollerat som händer och armar).

* Handboll går snabbt (jaja, det gör hockey och en massa andra sporter också men handboll är snabbt på ett annat sätt).

* Handboll är grymt sexigt (att kommentera känns överflödigt).

* Handboll är sååå himla roligt att titta på och att spela. Den kombinationen gäller inte alla sporter minsann. (Ta innebandy som exempel, kul att spela men inte alltför roande att titta på).

Nu får det räcka med förklaringar. Jag är frälst, hoppas någon håller med mig.

En kort avslutning kanske vore fint nu ... nåt som sammanfattar dagens sportblogg.

Att sporta rockar fett! (Jag kanske borde börja)

Tjitjing!!


Livet som singel ...

... ja, hur är det egentligen? Ganska skönt skulle jag säga och jag har haft en riktigt härlig sommar som singel. Men så börjar hösten bli allt mörkare och kvällarna riktigt långa. Nu skulle det vara riktigt mysigt med någon att krama, någon som bryr sig om mig, någon som tycker om mig. Hmm ... hur hittar man någon sådan då? Krogen går bort direkt. Där är dom jävlarna bara ute efter en sak och det kan ju vara trevligt men inte riktigt min grej med engångsgrejer ändå.

Efter helgen som var känner jag att det skulle vara hälsosamt för min själ att hitta någon. Skulle slippa ångesten efter att ha raggat på sådana som jag kanske inte borde ha raggat på (inte för att dom varit ointressanta utan för att jag verkligen visar mina sämsta sidor när jag är full och raggar, sumpar chanserna liksom). Sedan har jag kanske stött på en och annan ointressant typ också men det är väl sådant som händer antar jag.

Inte nog med att min festfyllda singelsommar inneburit en massa meningslöst raggande, jag har lyckats festa bort viktiga saker också. Typ min favorittröja, ett kamerafodral, ett diadem och sist men inte minst min blodsockermätare. Jobbigt att slarva bort saker helt i onödan sådär. Knäppt. Korkat. Dumt.

Well, life goes on. Men please ge mig underbar kärlek någon. Hösten känns så kall utan.