Mys & Bo Kaspers

Vilken lördag! Jag började dagen med shopping :) Hittade inte allt jag sökte med lyckades få med mig några saker hem. Och så köpte jag och Ullis en present till söta Siri som vi har fått träffa nu. Jag for hem och pudrade näsan lite innan det bar av till systeryster. Hon, barnen, bror och jag bakade peppisar. Jag älskar pepparkaksbaklukten :D Vi gjorde ganska fula pepparkakor men det var kul i alla fall och det är väl det som är viktigt. Sedan drack vi glögg och lyssnade på julmusik innan det var dags att dra igång med middagen. Tacos! Mmmums, jag äter det alldeles för sällan nuförtiden. Vi käkade massor, surrade på och spelade lite bowling på Nintendo Wii. Och sedan ...

... Bo Kaspers Orkester på Aveny :D Jag, brorsan och hans kompis parkerade längst framme vid scenen. Så nära har jag aldrig varit BKO förut. Dom var bra! Kan inte beskriva det bättre än så ... dom har ju det där speciella som är så speciellt :) Charmigt och skönt! Lite besviken blev jag dock på att killen som spelade dragspel i en låt bara spelade på diskanten. Men, allt kan väl inte vara perfekt. Det kanske hade låtit konstigt om han hade basat?

Jag är supernöjd med hela gårdagen. Julkänslan kommer sakta smygandes. Live-musik ger alltid en enorm energikick och jag är glad att vi var där lyssnade.

Idag har helgmyset fortsatt. Fika hos Ullis med finbesök av Linda och Siri och sedan en sväng på julskyltningen. Nu väntar köket på mig. Mat behövs.

Nu är det slut på gamla tider

Helt i smyg fällde jag en liten tår idag. Sista dagen på jobbet. Tack och farväl för denna gång. Jag kanske återvänder till fryseribranschen någon gång i framtiden. Men inte på ett tag. Nu är det fullt fokus på Logosol som gäller. Men först ska jag ha en skön helg.

Jag är så tokmätt. Har käkat äggröra, skinka, chips, clementin och choklad. Hur tänkte jag egentligen? Jo, jag tänkte så här: Äntligen fredag! Mmm jag ska soffa och frossa järnet! Att jag aldrig lär mig att frosseri bara leder till total apati. Ska jag flytta mig från soffan lär jag få rulla iväg ...

Jaja. Ser verkligen fram emot morgondagen! Först ska jag till stan och shoppa loss. Kläder! Julklappar kanske. Sedan blir det pepparkaksbak, middag och glögg hos syrran. Och sist, men inte minst, Bo Kaspers på Aveny :D

Men nu ska jag försöka fixa naglarna, plocka ögonbrynen och sedan se Idol.

Tjing!




Upp, upp, ner

Det mesta känns så himla bra just nu. Jag känner mig gladare, piggare och mer inspirerad än på länge. Det är verkligen härligt :) Imorgon jobbar jag sista dagen hos pappa. En hel del vemod, som sagt, men jag längtar verkligen till mitt nya jobb. Undrar bara hur jag ska klara mig utan Lipton. Vill ha honom liggandes vid mina fötter när jag jobbar. Men, nog om deppandet över det.

Jag mår fint! Det har varit några hektiska veckor och det brukar alltid få igång mig. Jag behöver aktivera mig för att må bra. Så är det nog för nästan alla egentligen. Det är kul att ha kul :)

Men så fick jag en riktig käftsmäll igår. En nära vän har fått diabetes. Det är inte det att diabetes är särskilt jobbigt att leva med, för det är det inte, men jag vet hur det känns att ligga där på sjukhuset och inte kunna greppa det som händer eller förstå varför. Jag minns varenda känsla som om det vore igår ... men det är mer än tre år sedan jag låg där i sjukhussängen och undrade hur f*n livet skulle bli. Jag önskar så att min vän kunde få slippa det. Slippa sjukdomen, slippa grubbleriet och bara få må bra. Det önskar jag förstås alla. Jag vet att hon kommer klara det här hur bra som helst men det hjälper liksom inte att säga det. Till alla er som inte har diabetes kan jag berätta att livet är precis som vilket liv som helst och det finns många sjukdomar som är vansinnigt mycket värre ... ändå finns det dagar då det kan kännas tungt och orättvist och man kan bli förbannad på alla andra som inte fattar någonting. Typ. Jag hoppas att jag kan vara ett stöd för min vän.

Ja, så det finns lite tråkigheter i den annars ganska trevliga tillvaron. Men det är väl så livet är.

Natti

Nya tider

Det nya jobbet närmar sig. Jag börjar bli nervös. Och givetvis kommer även vemodet smygande. Jag drabbas alltid av världens separationsångest. Att skiljas är att dö en smula har någon sagt någon gång. Lite så känns det för mig varje gång jag säger hej då till någon eller något. Även om det jag ger mig av till lockar hur mycket som helst.

Tack och lov brukar separationsångesten, vemodet och nervositeten försvinna nästan direkt när jag befinner mig i det nya. Det är bara precis de totala brytningspunkterna som smärtar.

Jag ser fram emot mina nya tider! Jag kommer att överleva även denna förändring i mitt liv och jag är övertygad om att den kommer stärka mig.


p.s. Om du vill ha hjälp med julrim får du mer än gärna säga till. I love! d.s.


Hela gården är täckt av snö
Och väntan är lång till nästa tö
Därför kommer du av glädje ropa
När du nu får en traktorskopa

Min rumpa

I lördags fick jag en rejäl komplimang för min snygga bakdel. Det är inte så ovanligt men jag blev ovanligt glad.

I år och dagar har jag fått komplimanger för min rumpa. Hade Facebook funnits under mina glansdagar skulle det garanterat ha funnits en skara fans :D Trevligt förstås. Jag kan förstå alla som fastnade för den för ungefär tio år sedan, då när jag var i hyffsad form. Men mycket har hänt sedan dess. Dels så har jag inte tränat lika flitigt och dels så tappade jag varenda form när jag fick diabetes och totalrasade i vikt. Det verkar ändå som att min rumpa har hittat tillbaka nu och därför blev jag så ovanligt glad över komplimangen i lördags. Den (måste ha varit och den) verkar vara jäkligt het min ända. Hundratals beundrare kan inte ha fel :P

Visst är jag så vansinnigt mycket mer än en snygg rumpa men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer att sakna min snygga bakdel den dagen den är borta. Om ett par år eller så ...

(Nej, det blir absolut ingen bild. Det räcker med att jag visade en bild på mig i mina nya glasögon häromdagen ... längre än så går jag inte.)

Vad brukar du få för komplimanger?

Coachens tips: Spela handboll.

Mörker

Mycket prat om mörkret nu. I varenda vrå verkar det vara kolsvart. Jag hoppas på snö men lär få vänta. Mys i mörkret i all ära men visst behöver vi ljusare tider nu.

Jag älskar våra årstider och skulle aldrig vilja att hösten, vintern, våren eller sommaren försvann. Men ibland måste jag klaga lite ändå ... Vore jag människa annars?

Dags att börja fundera på julklappar? Ett lass snö till mamma, vita vidder till pappa, en snöfästning till bror och en park med snöänglar till syster ...


Det blir mycket kaffe idag.


En glasklar värld

På promenaden till pizzerian uppenbarade sig en glasklar (men ack så grå) värld. I min nya glasögon ser jag allt! Det är tydligen inte så tokigt med lite mer styrka i glasen :)

    

Jag är inte tvärsäker på om jag valde rätt bågar men det kvittar för det är så härligt med fungerande glasögon. Kan vara skönt att skippa linserna ibland.

Jag ser mig omkring.

Idag och ikväll

Strax hoppar jag in i duschen. Ska göra mig iordning för följande:

Lyslördag i stenstan

Linköping-Timrå på Allstar (om det finns bord)

Roulette på Casino Cosmopol

Rock the Boat - Medvind 


Sedan är det väl dags att sova igen. Så, godnatt.

Ett evigt drömmande

Precis som du har dina drömmar så har jag mina. Stora och små, sådana som kommer och går, drömmar som är möjliga och omöjliga. Och så finns de där eviga drömmarna ...

Vissa drömmar blir till sanning, några försvinner och andra går i kras. Jag har i många långa år drömt om ett jobb där jag får prata tyska och den drömmen verkar ha blivit sann :) MEN jag har också en evig dröm som kanske aldrig blir till verklighet. Det finns något oerhört irrationellt över denna dröm och jag tvivlar verkligen ... men fortsätter ändå att drömma.

Jag vill bygga och äga en idrottsanläggning. Fullstor handbollsplan förstås, basketkorgar, ribbstolar, plintar, klättervägg, romerska ringar, badmintonnät, studsmattor, längdhoppsgrop, innebandysarg, långhopprep, gym, bastu, pingisbord, bommar, lianer, läktare ... ALLT SKA FINNAS. Precis allt man kan önska. Det är drömmen! Jag kan hyra ut hallen ibland och jag kan leka där hur mycket som helst. Barn och unga kan få komma och spontanidrotta. Jag kan ge våra idrottsföreningar bättre förutsättningar och jag kan leva i min drömmiljö. Stå på händer eller skjuta på mål hela tiden om jag vill :D

Det jävliga är att det skulle kosta oändligt många miljoner. Ännu värre är att jag skulle ha förverkligat denna dröm för tio år sedan för att verkligen kunna njuta av den. Nu närmar jag mig 30 och vips så kommer jag att vara 40, 50, 60 ... hur ska jag då kunna hoppa och leka? Åååå, jag vill så gärna.

Känner du för att skänka 100 miljoner är du välkommen! Jag kommer i sådana fall att bygga en idrottsanläggning som är bättre än någon någonsin kunnat drömma om och jag ska anställa den allra bästa fastighetsskötaren av alla. Det skulle kunna bli så oändligt bra.

Vad drömmer du om?

Läslust i höst

Det ligger så många böcker och väntar på mig. När ska jag slänga mig över dem tro? En måste jag sätta fart med och läsa i helgen för snart är det premiärdags för bokklubben :) Tur att det inte är någon maffig bok ... jag har liksom inte haft tid att slå mig till ro med den.

Alltså, jag känner en enorm läslust men har endera tidsbrist eller så kommer jag mig inte för ... hur kan det vara så?


Ikväll blir det inget läsande av i alla fall. Ska vila på maten en stund och sedan fara på träning.

Ge mig en cykel

Min trogne vän i ur och skur, min kära cykel, säger snart upp sig. Jag skulle så gärna ge den en fullservice och förlänga vår relation men det blir som aldrig av. Bromsarna tar inte (om du ser mig gåendes med cykeln i en nedförsbacke så vet du nu varför), växlarna kärvar och kedjan harvar. Jag är på något vis för snål för att köpa en ny så länge den jag har tar mig dit jag ska utan större problem men ibland kommer jag på mig själv med att drömma om en underbar, fullt fungerande cykel. Gärna med stötdämpare eftersom Sundsvall lätt kan utnämnas till världens sämsta cykelstad. Jaja, vi har svischat några härliga kilometrar i regnet nu, jag och cykeln, utan att krascha. Men ändå ... snälla, ge mig en cykel!


Dessutom: Jag har spenderat en halvtimme i himlen. SPA-massage gör gott för både kropp och själ :) Hur skönt som helst!

Well, nu har jag tänt ljus och myser för fullt :) Å du härliga måndagskväll ...

Söndagskär

Det kan bli så att jag i framtiden kommer vara totalt otillgänglig på söndagar. Att jag gör söndagen till min dag. Jag känner för att göra så. Bara för att det skulle vara så superskönt att stänga av helt och hållet. Ha dörren låst och telefonen avslagen. Bara på söndagar. Får jag det?

Men förstås, om jag känner mig själv så kommer detta inte att lyckas. Jag har alldeles för svårt att hålla mig borta från allt och alla. Det blir nog inget av med mina söndagar. Inte fullt ut i alla fall ... men det känns som en lockande tanke. Jag är liksom småkär i söndagar och det lata levernet de bjuder på.

Idag har jag hursomhelst fått en del nytta gjord. Har varit till återvinningsstationen, diskat och fixat lite här hemma. Faktiskt så har blommorna fått vatten :) Det var några veckor sedan sist ...

Ska fortsätta greja på en stund och sedan blir det en kopp te innan jag kryper till kojs.


Vad skönt!

Det gör mig ingenting att det inte var tidernas mest strålande hockeymatch ikväll. Det var spännande och TIMRÅ VANN :D Så skönt med vinst! Och det var härlig stämning i E.ON Arena. Precis som jag önskade!

Nu är jag helt färdig. Spänningen tar på krafterna. Jag känner så väl igen den knäckta känslan i kroppen efter alla handbollsmatcher jag spelat, coachat och upplevt i mina dagar. Det är för härligt :)

Det får bli lite slötittande på tv resten av kvällen. Jag har ett glas rött (det goda vinet Tapiz) och några Digestive Oliv att mumsa på.

Gnatt



Hela hallen

Är det just idag jag har klivit in i vuxenlivet? Jag har beställt nya glasögon och dessutom lagt över autogirot för linserna till mig själv (min snälla mamma har betalat mina linser i alla år jag haft dem). Det kändes väldigt vuxet att ta tag i både glasögon och linsbetalning :)

Ikväll blir det hockey. LIVE! Jag hoppas att stämningen i hallen är på topp men fruktar att Timrå blir krossade.


Kom igen! Heeela hallen!!!


Snövita vidder

Med humöret på topp beger jag mig ut i snön och leker. Inte idag kanske ... det är för lite snö för det. Men jag längtar och hoppas på åtminstone en repris av fjolårets mysiga pulkadag i Sidsjön :)

Fredag den trettonde kan hoppa upp och *#**#¤"*# för jag tänker ha en superdag idag! Ingen otur så låååångt ögat kan se :)

Do it!

Not, nöta, nötter

Efter två timmars dragspelande är jag helt väck. Maxat fokus och svåra noter betyder förr eller senare tankekollaps för mig. Det är så skönt att jag har landat hemma i soffan nu :) Men jag har mycket nötande framför mig. En annan dag. Nu ska jag bara knapra cashewnötter och chilla. Snart är det Criminal Minds!


Hörde att det går dåligt för Timrå så jag måste kika hur det står till i matchen.


Ingen träning :(

Typiskt, typiskt. Nu är jag pigg och kry så jag sopade av snön från cykeln och trampade iväg till Nacksta. Men vad händer då? Ingenting! Det var inte en kotte på träningen (tror jag ... det var låst och jag hade glömt passerkortet hemma men det brukar alltid vara någon som står och håller utkik eftersom dörrarna är låsta). Typiskt! Det blev med andra ord ingen träning för mig ikväll :( Jag fick en skön cykeltur men jag tror att lite lek med bollen skulle göra mig gott. Att dra några skott på mål, få ont i axeln och glädje i själen hade inte alls varit dumt. Det måste komma några nästa gång. Jag ska genast ta tag i tjatandet :)

Nu hinner jag se Grey's och det är såklart trevligt :)



S & M hos Lindex

Tänk vad enkelt det är att skapa kalabalik. Många är totalt upprörda över att Lindex har en ny kollektion som bara finns i storlek S och M. Vad är problemet? Läs artikeln i Aftonbladet och alla kommentarer här.

Jag läste detta igår och fascinerades över resonemanget i läsarnas kommentarer. Förstår inte att det finns så mycket energi att lägga på detta. Återigen: Vad är problemet? När jag tittade lite mer på debatten idag kände jag mig tvungen att skriva något om det, bara för att klaga på onödigheten med att bli upprörd över Lindex val.

Kanske är det för att jag är en S. Kanske är det för att jag inte är särskilt brydd över en butikkeddjas val av storlekar till en kollektion. Jag tycker inte att det är diskriminerande i alla fall.

Nu har inte jag provat plaggen i denna kollektion men av erfarenhet vet jag att Lindex kläder ofta är lite större i storlekarna är många andra kedjor ... och deras S är 36-38 vilket redan det innebär att det knappast är så att kläderna enbart kommer att passa pinnsmala bengetter. Det handlar snarare om att S och M borde passa alla normalviktiga människor vilka enligt dem själva är deras köpstarkaste kundgrupp. Jag kanske inte borde uttala mig innan jag provat plaggen men nu gjorde jag det ändå.

För vad är problemet?

Kan inte ägna mer tid till denna grej. Jag rycktes med och fascinerades för en stund men nog f*n måste det finnas viktigare saker att bli upprörd över?

Lära, öva, lära, träna, lära ...

Det är hur kul som helst att ta upp tyskan :D Grammatikkunskaperna är inte vad de en gång var men det ska väl inte vara särskilt svårt att fixa. Har mest nöjespluggat än så länge men ska höja ribban strax. Nu ikväll har jag även dragit fram dragspelet en stund. Det känns att jag har övat för lite de senaste två veckorna. Fingrarna samarbetar inte med huvudet. Tänk att det ska vara så svårt!

Ikväll blir det mat och hockey på O'learys :) Kom igen och vinn för tusan! Jag ska försöka vara lite glad om Skellefteå vinner eftersom jag har några Skellefteåvänner ... men jag kan inte lova att jag kommer lyckas. Behöver i och för sig inte bekymra mig om det eftersom Timrå SKA vinna.

Nu kraschar jag i soffan en stund.

Tänk på det du

Plötsligt vaknade jag idag också (lagom till kvällsfikat ungefär). Johanna kommenterade mitt förra inlägg och påminde mig om något jag vet men ofta glömmer ... ibland tänker jag för mycket.

Tänkandet kan vara så himla överskattat. I ärlighetens namn så gav jag så sent som i lördags en vän det goda rådet att inte tänka så mycket på allt och inget. Ändå gör jag det, om och om igen. Ibland är det påfrestande måste jag erkänna. Det finns mycket som är värt att tänka på och det finns oändligt mycket som det inte är lönt att ägna ens en halv tanke. Tänk om jag kunde lära mig skilja på det ena och det andra.

Nej, det är inte så illa som det verkar. Jag gillar att tänka efter, tänka om, tänka på och tänka till. Men det var trevligt att Johanna skakade om mig lite. Jag kan behöva ryckas ur mina tankar ibland. Ja, i och för sig är jag ju inte i något tankeland nu eftersom dagarna bara springer förbi ... men ... haha, nu snurrar jag till det.

Oh, well. Livet är för kort för att tänka på allt helt enkelt men du kan lita på att jag kommer grubbla till och från även i fortsättningen :)

Kvar idag: ta reda på tvätt, duscha, se på tv och kanske diska.

Natti natt
Sök din skatt

Nu springer dagarna

Jägarfesten i stugan var kanon! Vi åt gott, sjöng, dansade och badade badtunna. Kom hemtraskandes vid fyra imorse så jag är lite trött idag. Synd att det är måndag redan imorgon. Det är nästan så att jag känner mig stressad över något.


Det går så fort nu. Jag hinner inte tänka ...

Hemlig förtjusning

Jag måste erkänna att jag är sifferkåt i smyg. De senaste dagarna har jag siffrat på en hel del på jobbet och jag känner mig alltid lika uppspelt och förväntansfull över resultatet. Jag minns att jag ofta kände samma sak under mattelektionerna i skolan och när jag läste redovisning på universitetet. Det är så konkret och härligt i motsats till allt svävande och odefinierbart som i vanliga fall fyller mina tankar. Jag kommer alltid att älska kommunikationsteorier passionerat men räkna med att jag kommer siffervänstra ibland.


Ja. Tillbaka till livet.

Morgonens storslagna middagsplaner gick inte vägen. Jag åt goda grejer men det skulle knappast klassas som en fantastisk middag. Knappt ens en måltid. Därför ser jag till att äta ordentligt med chips nu så att jag inte blir hungrig framåt natten :)

Det verkar bli jägarfest för mig imorgon :) Jag och storebror åker till stugan lagom till hockeyn skulle jag tro och på kvällen blir det fest. Så gick det med den tomma helgen.


Ett plus ett blir ofta två
Om inte synergin ska på
Minus tre är under noll
Om du inte är ett troll

Min middag?

Det är inte varje fredagmorgon jag sitter och funderar på middag. Men idag gör jag det. Skulle vilja äta något fantastiskt gott ikväll ... helst på restaurang eftersom jag saknar all talang i köket. Det blir nog hemmavid men vad ska jag hitta på då? Efterrätt vill jag ha också! Svåååårt.

Det hör inte heller till vanligheterna att jag har en tom helg framför mig. Känner visserligen på mig att jag kommer fylla helgen ganska ordentligt innan den är över. Jag skulle kunna kika på handboll, städa, leka, se på hockey, åka på jägarfest, shoppa eller plugga tyska. För att nämna några saker. Det återstår att se vad som händer. Jag kan behöva ta det lugnt och kurera mig ordentligt så att den sista slängen av förkylning dunstar.

Jag ska sätta fart med ett litet projekt här på jobbet och sedan hoppa iväg till affären och handla frukost och kanske middagsgrejer. Hoppas jag hittar nåt perfekt (och enkelt).


Give me some amazing food!

Mot nya äventyr

Jag försöker hitta någon som hänger med till Tyskland typ nästa vecka eller så ... är du intresserad? München tänkte jag. Låter väl härligt? Jag vill semestra lite och kickstarta årets utmaning: hitta tillbaka till tyskan. Behöver damma av mina språkkunskaper genast och var gör jag det bättre än på plats i Tyskland?

Äventyret börjar här och nu! Jag är igång :)



Boken handlar om mig, min familj och kängurun Hops. Det blir fem minuters trevlig läsning. Sedan är det bara att ge sig på tyngre grejer ...

Tacka f*n för att jag ska bli bäst på tyska!

Tjing, tjing

Nu kan jag mer

Det har varit en innehållsrik dag på Södra. Föreläsning efter seminarie efter föredrag ... och så vidare. Några grejer var riktigt bra medan andra kanske inte var fullt lika intressanta. Jag är nöjd med dagen och känner mig nog lite klokare. Jag och Linda hann med en goooood lunch på Delicerano :) Vi skippade faktiskt en föreläsning för att hinna äta i lugn och ro men det var det helt klart värt. Mat måste man ha!

Förkylningen är bättre idag men jag är lite tung i huvudet av allt snytande igår. Får sovmorgon imorgon eftersom jag har en sådan snäll chef :)

Käkade nudelsoppa till middag och satte nästan nudlarna i halsen när jag kom att tänka på Joey och fick världens skrattanfall ... hehe, den som sett Vänner-avsnittet där han ska provspela för en reklamfilm med soppa fattar vad jag menar. Helt underbart kul! Titta på YouTube (jag ids inte förstå hur jag ska/om jag kan lägga upp filmen här).

Jaja, nu ska jag slöa lite och spela dragspel. Kan knappast träna handboll ikväll :(

Annars var det inte så mycket mer ... förutom att jag har fått ett nytt jobb :D Ja! Det är sant.

Mer kunskap? Ja, det ryms.

Jag är allt lite sliten idag också. Trött och förkyld. Känns skönt att jag ska sova som en gudinna inatt och vakna pigg som få :D (Alltså, det är planen.)

Imorgon ska jag spendera dagen lång på Södra berget.
Kunskapsdagarna blir det! Jag behöver alltid mer, mer och mer ... livet går ju ut på att utvecklas och lära sig mer, mer och mer. Ibland tröttar min kunskapstörst ut mig men det kanske bara är hälsosamt. Jag ser i alla fall fram emot en givande dag imorgon :) Några seminarier kommer att handla om saker jag kan ha nytta av på jobbet, andra seminarier handlar mer om personlig utveckling (inte för att det ena står i motsats till det andra, snarare tvärtom, men du fattar hur jag menar va?)

Like Lisa Simpson just said: We can better ourselves!

Hurra för klokingar som Lisa :)

Idag då? Jag har jobbat, snorat, varit hos frisören och till sist ätit en supermiddag. Äggröra och knaperstekt bacon och nygräddad ciabatta. Jag kör gärna frukostinfluerad middag. Förra veckan blev det havregrynsgröt typ tre gånger. Du vet, matlagning är inte det roligaste jag vet.


Well, måste gå till macken och köpa snus.

Tröttast av alla

Jag har tillbringat dagen i Härnösand. Försöker knipa en plats som säljassistent på ett företag men jag vet ärligt talat inte om jag uppförde mig på bästa möjliga sätt. Svårt sådant där. Det var väldigt trevligt i alla fall och även om jag går jobblös ur striden så kommer jag inte känna mig lottlös ... har ju haft det bra och lärt mig ett och annat. Jag gillade verkligen stämningen där och tror att jag skulle trivas fint :) Bara vänta och se då.

Nu är jag bara tröttast. Det tär på alla krafter att söka jobb.

En underbar helg

Nu sitter jag här i soffan och är så sjukt nöjd. Har precis flyttat in i min nyinköpta handväska och knaprat slut på chipspåsen. Helgen har varit perfekt!

Fredag - Moneybrother & Oscar
Det blev snabba ryck efter jobbet i fredags. Jag sprang direkt ner till tvättstugan och körde igång två maskiner. Sedan upp igen för att käka och pudra näsan. Johanna kom hit och vi hann med en öl innan det var dags att dra ner till Stadshuset. Konsert med Moneybrother! Jag är inget hängivet fan och har egentligen inte lyssnat så mycket innan men det gjorde ingenting. Konserten var super! Skön sång, sköna musiker och skön stämning. Me like! Vi traskade vidare till Oscar efter konserten och kvällen fortsatte i samma härliga anda :) Hela bandet dök upp på Oscar och det var inte alls tokigt att få se lite mer av dem :D Jag och Johanna stannade till stängning men jag tycker nog att vi var hyffsat skötsamma och städade. Det var verkligen en kanonkväll!

Lördag - Ladies Night
Dagen började faktiskt i bakishetens tecken ... men jag ryckte upp mig innan det var dags att bege sig till E.On Arena och Ladies Night. Jag, Ullis och Matilda landade där ute i Timrå vid halvsju ungefär. Det började med fördrink och lite dött mingel. En lång väntan på maten och väldigt många onyktra damer följde ... och på så sätt var det kanske inget klockrent arrangemang. MEN så började showen till slut! Och jag blev förstås kär. Så otippat. Musiken var fantastisk! Många gånger var det underhållning då den är som allra bäst. Andreas Johnson var underbar, Martin Stenmark var underbar och Micke Tornving var inte så tokig han heller. Alla på scenen var sköna! Publiken var stundtals i extas typ men vi höll oss lugna. Efterrätten var förresten underbar den också :)



Nu väntar en skön tv-kväll. Jag kom nyss hem från Birsta och innan det var jag och kikade på handboll (en ganska trist match som slutade med storvinst för Sundsvall) och innan det hade jag, hör och häpna, tvättstugan.

Hoppas att du också är glad och nöjd
Att din helg har varit en härlig fröjd